Problemer med "Dokumenter til Go" på Samsung fascinere

November 2

"Dokumenter til Go" er en mobil applikation, der tillader brugere at se Microsoft Word, Excel og PowerPoint dokumenter på deres mobile enheder. Når du støder på problemer med at installere eller bruge appen på telefonen Samsung fascinere mobiltelefon, har du flere muligheder for at finde ud af, hvad der er galt.

Problemer med installation

Hvis programmet "Dokumenter til gå" fryser under processen med at downloade det fra Android Market til din Samsung fascinere mobiltelefon, har du flere muligheder for at løse problemet. Sikre at telefonens dataforbindelse er aktiv og at din forbindelse er stærk. Hvis download hænger igen, genstarte din telefon. Prøv at downloade andre programmer fra Android Market, hvis du ikke kan få download til at fuldføre. Hvis du kan downloade andre ansøgninger, kontakt på & T Wireless eller Google for at finde ud af, hvorfor installationen er gået i stå.

"Ingen indretning opdaget"

Når du modtager en "No-enhed opdaget" fejl, når du tilslutter din fascinere til en computer for synkronisering dokumenter til telefonen, sikre at masse opbevaring kapaciteter er aktiveret. Hvis du ikke bliver bedt om at aktivere USB opbevaring når du tilslutter telefonen til computeren, Åbn telefonens "Indstillinger"-menuen. Tryk på "SD Card og opbevaring", og derefter montere din telefon. Tilslut telefonen til computeren, og tænd USB opbevaring. Når telefonen er anerkendt, åbne appen "Dokumenter at gå" på din computer til at synkronisere dokumenter til telefonen.

Kan ikke åbne filer

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, når du forsøger at åbne en fil i "Dokumenter til Go", sikre, at dokumentet er i et understøttet format. Programmet understøtter kun dokumenter oprettet i Microsoft Word og Excel 97 og højere. App understøtter også PDF-filer og PowerPoint 97 og højere. Hvis du bruger en ikke-Microsoft-program såsom OpenOffice til at oprette dokumentet, vil det ikke være synlige af "Dokumenter til Go", medmindre den er gemt i et understøttet format. Du kan se formatet af et dokument ved at højreklikke på dets filnavn på din computer, og derefter klikke på "Egenskaber."

Afinstallere og geninstallere

"Dokumenter til Go" vil placere to ikoner på din computer, når du installerer softwaren. En er for programmet og den anden er for dets registrering nøglen. Hvis du afinstallerer enten en, vil app ikke arbejde. Du kan geninstallere app og nøglen, hvis du utilsigtet fjernet det. Helt afinstallere alt efter hvilken app er tilbage og få adgang til Android Market til at downloade "Dokumenter til Go"-program igen. Du vil blive bedt om at hente registrering nøglen, når du indtaster dine login-oplysninger.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com