Sådan tilsluttes en trådløs telefonstik

April 23

Det plejede at være, hvis du har brug for en ekstra telefonstik i dit hjem, et opkald til telefonselskab var i orden. En trådløse telefonstik kan fjerne der. Som navnet antyder er det ikke kabelforbundet ind i dit hjem og forbundet til en linje udenfor. I stedet, det dybest set sættes i en stikkontakt med levende og opretter forbindelse til en eksisterende telefonlinje. Det bruger derefter din hjemmets elektriske system til at sende signaler, ifølge Power Line telefoner. En trådløs telefonstik kan bruges til at tilføje en telefon, FAX maskine, modem eller andre enheder, der kræver en telefonlinje.

Instruktioner

• Vælg en placering i jeres hjem hvor der er en eksisterende telefonstik og en levende stikkontakt i nærheden. Tilslut den ene ende af telefonledningen, der fulgte med den trådløse jack til enten stikket på siden af basisenheden. Sæt den modsatte ende af ledningen i en eksisterende væg telefonstikket. Hvis en telefon blev/bliver forbundet til stikket i væggen, skal du slutte den til det andet stik på baseenheden.

• Tilslut basisenheden direkte til en levende stikkontakt; Brug ikke en overspændingsbeskytter eller anden enhed. Tilslut udvidelse enhed til enhver stikkontakt i dit hjem, hvor du ønsker en ekstra telefonstik. Tilslut ledningen af en telefon til stikket på siden af den trådløse telefon jack forlængelse.

• Kontroller for at sikre fungerer både basisenheden og udvidelse enhed korrekt. Løft modtageren af den telefon, der er forbundet med udvidelsen. Hvis du høre en klartone, der betyder, at basen og udvidelse af det trådløse telefonstik kommunikerer med hinanden, ifølge Smart Home. Du kan nu afbryde telefonen, hvis du vælger, og Tilslut en faxmaskine, modem, satellitmodtager, et cetera.

Tips & advarsler

  • En trådløse telefonstik virker under en elektrisk udfald.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com