Hvordan kan jeg uploade billeder fra mit kamera foretage en opringning?

September 4

Hvordan kan jeg uploade billeder fra mit kamera foretage en opringning?

Billeder taget af en celle foretage en opringning kamera kan være mere end tapet til telefonen. De samme billeder kan være værdifuld nok til at berettige printe dem ud, sende dem online eller tilføje dem til en computer fotoalbum. Og du behøver ikke at købe dyre tredjepartssoftware til operativsystemet Windows. Ved hjælp af et kompatibelt USB-datakabel og Microsofts Windows Live Photo Gallery er uploade dit kamera telefon billeder til din computer nemt.

Instruktioner

• Tilslut kameratelefonen til computeren ved hjælp af kompatible USB-kabel. Hvis du ikke har et USB-kabel til din mobiltelefon, kan du tegne telefonens hukommelseskort og derefter placere kortet i en USB-kortlæser. Når du tilslutter din mobiltelefon eller kortlæseren til din computer, vil det være auto-anerkendt som en ny "Flytbar disk".

• Hente og installere en kopi af programmet Windows Live Photo Gallery på computeren og derefter starte programmet (Se ressourcer).

• Klik på "File" overskrift, placeret i øverste venstre hjørne af programmet, og vælg derefter indstillingen "Importer fra kamera eller scanner" fra drop down menu, der vises. Vælg "Flytbar disk" fra menuen "Importer billeder og videoer".

• Klik på "Næste" for at begynde at importere billeder fra dit kamera foretage en opringning. De importerede billeder vil blive gemt i mappen billeder på computeren.

Tips & advarsler

  • Mange mobiltelefoner kræver ikke drivere til at oprette forbindelse til en computer. Men hvis telefonen kræver software til en computertilslutning, installere en producentleveret driver, før du tilslutter telefonen til computeren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com