Hvordan man Wire en hus med højttalere

March 25

Hvordan man Wire en hus med højttalere

En effektiv hjem lydelig ordning omfatter flere højttalere placeret strategiske steder for at få den bedste akustiske konfiguration inde i dit hjem. Lydsignalet er leveret af en forstærker eller lydkomponent system, som typisk bestemmer antallet af højttalere kan du installere. Installation af højttalere i forskellige værelser og områder af dit hus kan tilføje til din afslapning og nydelse. Vide, hvordan man installere talerne og spare nogle penge.

Instruktioner

• Se bag på din forstærker eller stereo enhed og tælle antallet af højttaler stik eller terminaler, hvor hvert par af højttalerkablerne vedhæftes. Placeret på bagsiden af audio udstyr, højttaler stik typisk kommer i par (rød til positive og sort for negativ) og er lavet af klip, snap-on til højttalerkablerne. Antallet af parret terminaler vil afgøre, hvor mange talere kan tilsluttes til dit audiosystem.

• Gå omkring dit hus og afgøre de nøjagtige steder, hvor du vil placere hver højttaler. Du kan koncentrere dig alle dine højttalere i ét rum til at producere en teater-lignende virkning, eller du kan sætte enkelt højttalere på flere områder omkring dit hus til at distribuere musik. Der er sandsynligvis snesevis af steder hvor du kan placere højttalerne, men din endelige afgørelser vil ligge på jeres personlig præference.

• Fastlægge, hvilken rute, der hver højttalerledning helt vil tage fra det sted, hvor du vil finde den stereoplade eller forstærker enhed op til det nøjagtige sted, hvor du vil montere hver højttaler. Prøv at køre ledninger langs de korteste men nemmeste ruter, der vil producere mindst synlighed.

• Mål længden af højttalerledningen behov ved at køre målebåndet langs ruterne i hver enkelt wire og derefter tilføje omkring 3 fødder til hver linje for at give mulighed for nogle slack. Brug gauge 16 højttalerkabel, hvis afstanden er mindre end 80 fod, gauge 14, hvis afstanden er 80 til 200 fod, og måle 12, hvis afstanden er mere end 200 fod.

• Montere højttalere på deres tilsvarende steder, ved hjælp af højttaler monteringsbeslag eller skære huller i loftspaneler. Monteringsbeslag er typisk U-formet metal beslag, der er fastgjort til vægge eller lofter ved hjælp af skruer. Hold beslaget mod væggen eller loftet og markere skruehullerne ved hjælp af en blyant. Bore huller og fastgør beslaget med sin monteringsskruer. Til montering på loft, Fjern dækslet til højttaler, hold taleren mod loft panel og derefter tegne omridset ved hjælp af en blyant. Skær langs konturen ved hjælp af en stiksav og fastgør højttaleren til panelet ved at placere det på toppen af hullet og fastgøre det med sin bedrift skruer. Kontroller, at højttalerne er stramt fastspændt for at undgå uønsket lyd produceret af en vibrerende beslag.

• Strip omkring 1/2-tomme af tråd isolering, eller dække, fra begge ender af hver ledning ved hjælp af en wire stripper. Krog taleren ledninger til terminalerne på bagsiden af boksen højttaler men vær omhyggelig med at iagttage polaritet (+ eller -) af forbindelser. Røde ledninger er positive og sorte eller hvide ledninger er negativ.

• Fastgør ledninger på forskellige punkter langs den planlagte rute ved hjælp af en korte pistol, men pas på ikke at uheld skåret højttalerkablerne. Tilslut hver højttalerledning helt til sin tilsvarende slot på bagsiden af stereo eller forstærker. Tænd din stereo og tjekke hver højttaler giver lyd. Inspicere og reconnect højttalerkabel i tilfælde der er ingen lyd kommer fra enhver højttaler.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com