Hvordan du får flere hestekræfter på en Chevrolet S-10

October 6

Hvordan du får flere hestekræfter på en Chevrolet S-10

Chevrolet S-10 pickup truck blev bygget fra 1982-2004 med en bred vifte af kraftværker, herunder 2,5 - og 2.2-liters fire-cylindret motorer og 2,8 og 4,3 liters V6 motorer. De fleste af disse motorer kan drage fordel af enkle bolt-on dele, der øger ydeevnen. Den gennemsnitlige baggård mekaniker kan maksimere ydeevnen på en S-10 i omkring to timer.

Instruktioner

At få flere hestekræfter fra en Chevrolet S-10

• Installere højtydende tændrør af uncapping deres ledninger og dreje dem i retningen mod uret, derefter erstatte stikket med en ny og dreje den med uret i tomme stik hul. Behovet for at gap-spidsen af stikket er kun relevant, hvis stikket er en ældre stil, single-node type. Multifire stik, med flere noder på spidsen, kan ikke være let gapped. Varme områder varierer, men S-10 med en 4,3 V6 efterlyser en varme vifte af 4, og gå til en klasse 5 stik vil øge hestekræfter.

• Forøge bredden af tænding ledninger ved at erstatte dem med 8 mm typer (ledningerne trække ud med minimal tugging). Den bredere ledning vil medføre mindre modstand for den energi, der sendes til stikkene, og erstatte slidte stik ledninger med en ny version vil øge ydeevnen. Stock bredde for de senere S-10 modeller var 7 mm, og tidligere versioner kunne have 6 mm ledninger. Ledninger kan også købes i mange forskellige farver.

• Tilføje en luft snorkel med et åbent element filter ved at fjerne slangen, luft boks og indtag og montering af snorkel i samme område. Boksen air har to skruer, der holder det i, og slangen vil komme med det, men sørg for at afbryde MAF sensor på luftslange, hvis udstyret. Det åbne element vil give mere luft ind indtagelse og tillade motor til at "ånde" lettere. Mere, koldere luft vil levere flere hestekræfter fordi iltmolekyler er tættere sammen end med varm luft. Motoren kan gulp så meget som det kræver uden at belaste eller "bogging ned" som det ville med en luft boks.

• Ren indtag og indsugningsmanifold med en dåse spray karburator renere. De fleste typer af renere er lavet til både brændstof-indsprøjtning og karburator-stil brændstof leveringssystemer, så den eneste reelle forskel emballage. Spray en liberal beløb af renere på og ind i indsugningsmanifolden med luftslangen fjernet og motoren ud. Lad det sidde i et par minutter, så spray det ned igen. Når cleaner er tørret, krank motoren og give korte byger af renere til indtagelse mens tugging på gashåndtaget kabel at holde RPM's op. Renere vil stall motor, så at give lidt gas vil holde den i live til rengøring. Slukke motoren og tillade indtag til tørre.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af høj-oktan benzin, eller boostere, tilbyder kun en ubetydelig mængde hestekræfter gevinst.
  • Bruge korrekte sikkerhedsforanstaltninger og udstyr, når du arbejder på et køretøj.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com