Hvordan man opbygger Surround Sound-højttalere

October 15

Hvordan man opbygger Surround Sound-højttalere

Opbygning af surround sound-højttalere er lidt nemmere end at bygge hovedtalere eller subwoofere fordi surround sound-højttalere ikke behøver en stor lavfrekvente komponent, aka basenhed, som de fleste lydeffekter ikke bære lav frekvens information. Derfor en god surround-højttaler kan bygges med en lille basenhed og en diskant i en mindre kabinet, og stadig leverer fantastisk surround-lydeffekter. Den eneste betingelse er at gøre alle surround sound-højttalere nøjagtig det samme i alle henseender, så deres effektivitet lyd og lyd egenskaber er identiske.

Instruktioner

• Købe et 4,5-tommer komponent basenhed, en 1-tommer dome diskant og en 2-vejs delefilter. Flere webkilder kan yde en god, økonomisk vejledning og priser, begyndende med dele Express. (Se ressourcer)

• Køb 3/4" Birk krydsfiner. Bruge ægte træ for disse, da det er billigere, lettere, og tager skruer bedre end MDF (medium density fiberboard). Hvis du foretrækker, kan du også købe færdiglavede kabinetter. (Se ressourcer)

• Købe eller bruge en 6-tommer segmentet af 3/4-inch PVC rør. Så en længde på fem inches med en nedstryger.

• Skære Birk krydsfiner paneler til størrelse. Du vil have seks stykker til kabinettet. Bruge en sav, skære toppen, bunden og siderne. Top og bund vil være indsatser inden for murene af boksen. Top og bund stykker vil være 4.5 inches X 4 inches. Sider paneler vil være 4 inches X 8,5 tommer. Og bag paneler vil være 6 inches X 8 inches.

• Samle sidepaneler, nederste panel og top. Testen passer paneler før limning. Top og bund stykker passer inde i siderne. Brug god kvalitet træ lim til at deltage i paneler. Yderligere sikre med Counter sunk 1-tommer træ skruer i hvert hjørne af side-stykker, plus to mere på midten af punkterne i siderne. Fastgør med C-klemmer mens tørring. Klemmer kan fjernes efter en time til at bruge igen på andre paneler, men giver mulighed for kabinet til tørre i otte timer.

• Skære bagpanelet ved hjælp af en boremaskine og saber sav. Bagpanelet vil holde forbindelsen terminal. Anvende lim på overfladen kanterne af én side boks, og tryk på bagpanelet på plads. Yderligere sikre med 1-tommer træ skruer i alle fire hjørner, plus to ekstra skruer mod sunket på langsiderne af bagpanelet midt punkt. Klemme i en time. Installere den terminal cup eller boksen i bagpanelet, og vedhæfte crossover til et sidepanel i boksen.

• Tegne cirkler på frontpanelet for højttalerne og havnen. Spore en 4,5-tommer cirkelfigur nær bunden, og spore 1-1/4-inch og 3/4-inch diameter kredse over den større cirkel. Brug en hulsav eller router til at gøre udskæringer. Opretholde en afstand af 3/4 tommer mellem woofer og de mindre udskæringer. Flange port hul 1/8 tomme større end den mindste hul på panelets overflade og kanal skære den større huller 1/8-tomme til at montere højttalerne flush til panelets overflade.

• Anvende en perle af silikone caulk langs alle indvendige leddene i den kabinet forsamling. Lad caulking tørre i 10-12 timer. Mens caulk tørrer, lim akustiske skum eller andre lyd-absorberende materiale til alle indvendige overflader i boksen og omkring crossover og terminal cup.

• Lim til PVC rør på bagsiden af frontpanelet. Vedhæfte den diskant og bas til frontpanelet, anvende en tynd perle af ikke-tørring caulk før skrue i monteringsskruer. Vedhæfte 12-gauge højttalerkabel mellem den terminal cup og crossover. Knytte samme størrelse ledningerne fra crossover til både diskant og bas Klemkasserne.

• Vedhæfte den forreste panel forsamling til boksen. Lim, skrue, og klemme frontpanelet.

• Udfylde hullerne i de undersænket skruer med træ kit. Når de træ kit tørrer, hånd sand det hele kabinettets over ade med en afslibning blok eller elektrisk sander. Male, bejdse eller anvende en træ finer for at afslutte boksen.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bruge de samme materialer, komponenter, delefiltre, ledninger, dæmpning, dvs alt, i hver surround-lyd højttaler i dit hjemmebiografsystem.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com