Defroster problemer

February 16

Defroster problemer

Uanset hvilket køretøj, de kører, kan bilejere står over for en række fælles problemer med bageste defrostere, herunder elektriske fejl, tidtager spørgsmål og fysiske skader. Defrostere på de fleste bil mærker og modeller fungerer stort set på samme måde. Så med en sjælden undtagelse er at løsningerne på disse problemer lige så ens.

Fuse

Hvis defroster ikke virker på alle, tjekke sikringen. Defrostere tegne en masse magt og en gammel eller utilstrækkelig sikring kan nemt blæse. Udskiftning af en sikring er også meget billigere og enklere end reparation defroster problemer fra andre årsager.

Timeren

De fleste defrostere kommer med en timer, der forhindrer overophedning ved automatisk at lukke ud glasset varmeelement efter ca 10 minutter. Hvis timeren fejler, men kan varmen fortsætte i omløb indtil det revner glasset. Alternativt kan en maskinfejl timer ikke lade varmen tændes på alle. Forhindre begge disse problemer, før de sker ved manuelt at lukke defroster off efter bagruden er klar.

Fysiske skader

Det er fælles, og overraskende nemt, at skade den varme gitter limet til glas på bagruden. Ethvert objekt gnide mod indvendigt overflade af vinduet, sådan fra den alt for grov rengøring, kan beskadige den. Hvis fysiske skader er årsag til din defroster funktionsfejl, skal du eller din mekaniker til at teste for brudt kredsløb og reparere eller erstatte dem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com