Hvordan man kan overføre bærbar hukommelse til en stationær

July 12

Du kan overføre alle af hukommelsen på en bærbar computer til en stationær, uanset om du har købt en ny computer og har brug for alle dine filer overføres, eller du blot ønsker at have dine filer på flere computere. Du kan gøre dette i et par enkle trin og med dit valg af udstyr. Du beslutte, hvilken type enhed, du vil bruge til at overføre hukommelsen, og så guide din computer gennem processen.

Instruktioner

Forberede skrivebordet

1 Luk alle programmer, der er åbne på skrivebordet.

2 Klik på "Start" på skrivebordet, efterfulgt af "alle programmer", "tilbehør," "system tools", "Windows Let overførsel" og "næste".

3 Vælg "Start en ny overførsel," efterfulgt af "Dette er min nye computer." Klik "Nej, Vis mig flere muligheder."

4 Vælg den indstilling, der passer bedst til din situation, når prompten "Er Windows Let overførsel er installeret på din gamle computer" vises. Hvis Windows Let overførsel ikke er installeret på den gamle computer, vil guiden lede dig gennem processen.

5 Vælg typen medie, hvor du vil gemme Windows Easy Transfer Wizard-filer. Dette kan være flytbare medier, f.eks. et flashdrev, en CD eller DVD eller et netværksdrev. Du har også mulighed for at bruge et kabel til let overførsel.

6 Skriv et mappenavn, hvor du vil have Windows Easy Transfer Wizard-filer skal gemmes. Klik på "næste".

7 Installere et let overførsel-kabel og sine chauffører. Dette er et USB-kabel, der kan oprette forbindelse til begge computere samtidigt.

8 Starte Windows Let overførsel for at starte processen.

Tips & advarsler

  • Brug af let overførsel-kabel er bare en metode til at flytte hukommelse fra en bærbar computer til en stationær. Du kan også bruge en netværksdriver eller flytbart medie såsom et flashdrev eller en skrivbar CD eller DVD. Metode til overførsel varierer, afhængigt af hvilke medier du vælger. Men Windows Easy Transfer Wizard vil lede dig gennem hver. Fremgangsmåden er specifikt for computere, der kører Microsoft Windows.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com