Hvordan man finder en QuickBooks ProAdvisor

February 27

Hvordan man finder en QuickBooks ProAdvisor

Certificeret QuickBooks ProAdvisors er uafhængige CPAs, revisorer, bogholdere og konsulenter, der har fuldført et pensum, der er udviklet af Intuit. De forstår mange af regnskabs- og bogholderi udfordringer, du står over for. Intuit hjemmeside gør det nemt at vælge den rigtige ProAdvisor til dine behov.

Instruktioner

1 Gå til siden "find en ekspert" på Intuit hjemmeside (Se referencer). (Indfølingsevne er det selskab, der gør Quickbooks.) Vælg QuickBooks i menuen øverst. Vælg "Uddannelse og læring" fra undermenuen, og klik derefter på "Finde et lokale QuickBooks-ekspert" fra drop-down menuen. Klik på knappen store "finde en QB ekspert" på næste side.

2 Søge efter lokale QuickBooks eksperter. Begynde at søge ved at skrive dit postnummer. Der bliver derefter et sikkerhedstjek. Simpelt hen postere den adgang kode vises, og klik på "Få resultater." En liste over eksperter bør komme op.

3 Kig på QuickBooks ProAdvisors. Ved at kigge under kolonnen "Certificering" kan du se alle de certificeringer, hver enkelt ekspert har. Hvis du klikker på "Se profil" kan du yderligere lære om licenser, tjenester og kvalifikationer hvert rådgiver.

4 Kalde et par rådgivere, når du har indsnævret dit valg. Stille dem spørgsmål som hvordan de adskiller sig eller hvilke erfaringer, de har på områderne, du er interesseret i. Spørg om de involverede omkostninger og tjenesterne, der tilbydes. Se referencer nedenfor for flere prøver på sådan skærm rådgiver. Finde en balance mellem servicekvalitet og omkostninger, du er fortrolig med. Når du har besluttet dig, spørge rådgiver til at arbejde for dig.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com