Sådan fjernes en opsætning af adgangskode på en Gateway Laptop

March 9

En "setup password" er en adgangskode, som du skal angive for at logge ind på en brugerkonto på din Gateway laptop. Dette kan være gavnligt, hvis du har en række mennesker, der bruger den samme computer og ønsker ikke bare nogen at have adgang til dine personlige filer. Men hvis du er den eneste bruger af din Gateway laptop, så det kan være mere af en hindring. Som alle Gateway laptop computere kører en version af Windows-operativsystemet, kan du fjerne setup adgangskoden ved at gå til Kontrolpanel i Windows.

Instruktioner

1 Klik på "Start"-menuen.

2 Vælg den indstilling, der hedder "Kontrol bedømmelseskomite" Hvis du kører Windows Vista eller Windows 7, vil det have sin egen liste i menuen "Start". Hvis du kører Windows 95, Windows 98, Windows ME eller Windows XP, vil dette findes under menuen "Indstillinger" sub.

3 Dobbeltklik på det ikon, der læser "Brugerkonti."

4 Klik på navnet på den konto, der har en opsætning af adgangskode, som du vil fjerne.

5 Klik på indstillingen "Fjern min adgangskode".

6 Indtast din nuværende adgangskode i boksen behørigt mærket.

7 Klik på indstillingen "Fjern adgangskode".

8 Klik på "OK" for at gemme ændringerne og afslutte hjælpeprogrammet "Brugerkonti". Opsætning af adgangskode vil er blevet fjernet fra din konto, og du bliver ikke længere bedt om at indtaste det, når du starter din computer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com