Hvordan du deler filer på en Windows Vista hjem netværk

April 6

Deling af filer på din Vista hjem netværk gør det muligt at overføre og få vist dokumenter eller filer på alle hjemmecomputere uanset hvor du befinder dig i huset. Dette er især nyttigt, hvis du bruger en computer som en media center og en anden computer til at gemme dine dokumenter. Med en tredje computer, kan du derefter adgang til at medier og disse dokumenter på en bærbar computer med lille plads på den. Windows Vista fildeling via netværket er en enkel proces at sætte op, der skal kun gøres en gang.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og derefter "Kontrol bedømmelseskomite" Klik på "Netværk og Internet" og derefter "netværks- og delingscenter."

2 Klik på "Slå på netværksregistrering", hvis det er indstillet til "Off".

3 Klik på "Slå på arkivdeling" Hvis det er indstillet til "Off". Vælg enten "dreje på deling så nogen med netværk adgang kan åbne filer" eller "Slår deling så alle med netværksadgang kan åbne, ændre og oprette filer," afhængig af din personlige præferencer. Klik på "Slå på Printer Sharing", hvis du ønsker at.

4 Klik på "Anvend" for at gemme ændringerne, skal du indtaste dit admin password for at bekræfte ændringerne og gå derefter til nogle dokumenter, du vil dele. Højreklik på en mappe, og klik på "Del", derefter udfylde et navn og detaljer for den delte mappe.

5 Gentag disse trin med alle computere til at fuldføre den fil deler opsætningen på din Windows Vista hjem netværk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com