Sådan foretages fejlfinding af en Samsung DVD-R155

September 22

Sådan foretages fejlfinding af en Samsung DVD-R155

DVD-R155 er en DVD-optager, der er fremstillet af Samsung. Hvis du har problemer med at bruge DVD-R155 på grund af tekniske problemer, kan fejlfinding være nødvendigt. Samsung DVD-R155 betjeningsvejledning indeholder en detaljeret sektion for fejlfinding. Dette afsnit af vejledningen omfatter fejlfinding hjælp til video, lyd, strøm, optagelse, afspilning, HDMI, fjernbetjening og timeroptagelse problemer.

Instruktioner

• Åbn Samsung DVD-R155 brugsanvisning til side 67. Hvis du ikke har den fysiske instruktionsbog, se referencer til en online version.

• Læse den fejlfinding afsnitsoverskrifter og afgøre, hvilket afsnit gælder for det problem, du oplever. For eksempel, hvis du ikke kan høre nogen lyd under afspilning af en DVD, er den fejlfindingsvejledning "Klang" afdeling mere tilbøjelige til at have en løsning end afsnittet "Magt".

• Læse gennem den gældende sektionens forskellige "Checkpoints" og afgøre, hvilket lyder mest som dit problem. Udføre den handling, der er angivet i denne "Checkpoint." For eksempel, tage afsnittene "Lyd" tredje "Checkpoint" beder dig om at disken ud af DVD-R155 og se, hvis disken er ridset, rense det, hvis det er.

• Afgøre, om udførelsen af de instruktioner, der er angivet i "Checkpoint" har løst problemet. Hvis ikke, prøve anden "Checkpoints" i det pågældende afsnit. Bruger det samme eksempel, hvis rengøring disken ikke har faste din manglende lyd, Følg "Checkpoint 2" til at sikre alle audio forbindelser og indstillinger er konfigureret korrekt.

Tips & advarsler

  • DVD-R155 betjeningsvejledning foreslår for at finde og kontakte nærmeste Samsung servicecenter, hvis den manuelle fejlfindingsafsnit ikke har hjulpet. Se ressourcer til hjælp til at finde den nærmeste servicecenter.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com