Hvordan du udskifter EGR ventilen i et 1995 Ford Crown Victoria

April 22

Hvordan du udskifter EGR ventilen i et 1995 Ford Crown Victoria

I 1995 Crown Victoria er en fuld-størrelse fire-dørs bil, fremstillet og designet af Ford Motor Company. Crown Victoria er udstyret med en udstødningsgas gas recirkulation (EGR) ventil. EGR ventilen hjælper med at holde motorens udstødning gasser cool, for at forhindre motoren mod overophedning og skade. Når EGR mislykkes, vil din Crown Victoria begynde at synes rå, når du kører. Det er vigtigt at erstatte ventil ved det første tegn på manglende evne til at sikre din bil kører effektivt på alle tidspunkter.

Instruktioner

• Parkere Crown Victoria på en plan overflade og lade bilen for at køle ned til en halv time.

• Trække hood udløserhåndtag inde i køretøjet under ratstammen åbne motorhjelmen. Find EGR ventilen under kølerhjelmen. Ventilen på Crown Victoria er monteret direkte bag gasspjæld organ. Ventilen er en metal champignon type ventil med en vakuum linje på toppen af det.

• Afbryd ventilen ved at trække vakuumslangen fra toppen. Flyt slangen til side for at sikre, at det ikke blive beskadiget samtidig at fjerne ventilen.

• Bruge en topnøgle til at fjerne de to bolte sikre ventil på ventilen mount. Når boltene er fjernet, kan du løfte EGR off mount. Nogle kraft kan være nødvendig, hvis der er overdreven ophobning omkring ventilen, så vær omhyggelig med ikke at ramme omkringliggende komponenter. Kassér den brudte ventil.

• Sted udskiftning EGR på mount. Juster hullerne på mount og ventil til at sikre de line op korrekt. Indsæt bolte i hullerne og sikre ved hjælp af topnøgle. Sæt slangen tilbage ind i ventilen. Slangen vil snap på plads en gang sikret. Ventilen er nu erstattet. Luk hætten af Crown Victoria.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com