BlackBerry ikke opretter forbindelse til min OWA

August 2

Hvis din BlackBerry ikke opretter forbindelse til Microsoft Outlook Web Access (OWA), er kontoen ikke konfigureret korrekt ved hjælp af BlackBerry Internet Service (BIS), der tilbydes af din udbyder. BIS-aktiveret BlackBerry telefoner bruge Outlook Web Access, tillade brugernes hen til adgang deres arbejde email selv når væk fra kontoret. Korrekt tilslutning af en BlackBerry Outlook Web Access kræver log-in legitimationsoplysninger ikke kræves til andre e-mail-kontotyper, så kontakt din OWA administrator hvis du har spørgsmål om server-adresse og andre oplysninger, der er nødvendige for at oprette forbindelse til OWA via BIS.

Instruktioner

• Log ind på din cellulære luftfartsselskabet BlackBerry Internet Service (BIS) websted. Se links i ressourcer til carrier-specifikke BIS steder AT & T, Nextel, Sprint, T-Mobile og Verizon.

• Klik på "Slet" ved siden af Outlook Web Access-konto, du tidligere har synkroniseret med din BlackBerry. Sletning af forbindelsen kan du genskabe forbindelsen og kontrollere, at de korrekte indstillinger anvendes.

• Klik på den knap, der hedder "Set Up E-mail."

• Indskrive den boks der hedder "Tilføj en e-mail-konto", og indtast din Outlook Web Access e-mail adresse og adgangskode i de relevante felter. Klik på "Næste".

• Klik på linket, der lyder "Giv yderligere indstillinger" når du modtager en advarsel om at BIS har brug for flere detaljer at konfigurere kontoen.

• Afkryds boksen "Microsoft Exchange" radio på siden giver yderligere indstillinger. Skriv din e-mail-adresse og email-kontoadgangskode i de tilsvarende felter på samme side.

• Skriv den webadresse, du bruger til at få adgang til Outlook Web Access fra en computer i mappen Web Access-Webadressen. Dette er ofte i formatet "mail.company.com/exchange", men dette varierer baseret på konfigurationen af Exchange server. Kontakt systemadministratoren, hvis du er usikker på adressen.

• Skriv brugernavnet Exchange i feltet user name.

• Indtast din postkassenavn i feltet sidste. Find postkassenavn ved at logge på Outlook Web Access på en computer og kigger på navnet på din konto overordnede mappe. Log ind på din konto og kigge efter den sidste del af postkasseadresse. For eksempel, en typisk OWA URL er, mail.test.com/exchange/account, hvor "konto" er postkassen navn skal du indtaste i BIS. Klik på "Næste" efter at indtaste disse oplysninger.

• Klik på "Finish" på siden "E-mail konto nu succesfuldt tilføjet" at afslutte installationsprogrammet. Efter tilføjer kontoen, føjes en mappe til din Outlook Web Access-konto til din BlackBerry. Det kan tage et par minutter for din OWA e-mail konto afspejles på din BlackBerry.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com