Hvad er forskellen mellem to bens & elektriske stik med tre ben?

October 21

Hvad er forskellen mellem to bens & elektriske stik med tre ben?

En af de mange forvirrende ting om moderne husholdningsapparater er grunden til, at nogle af dem kommer med stik med tre ben og andre med kun to. Forskellen mellem disse to stik er betydelig. Forstå dem er bare et spørgsmål om at vide hvad man skal kigge efter.

Jordforbindelse

Grunden til at nogle stik kommer med tre ben er, at de er "jordet." Det betyder, at den tredje pin forbinder direkte gennem en serie af ledninger på jorden uden for bygningen. I tilfælde af en elektrisk problem ønsker du ikke den elektricitet, der søger at jorden inde i dit hjem, da dette kan forårsage en brand; Det er sikrere at have det jordet udenfor.

To stifter

Apparater uden tre pins generelt behøver nok elektricitet til at kræve en jorden. Selv i værste fald ville et problem med disse elektronik kun give dig med et mildt chok.

Skære den tredje Pin

De fleste elektrikere anbefale forlader den tredje pinkode knyttet til wire på en elektrisk stik. Det er der for din sikkerhed. Selv om det kan være besværligt at arbejde rundt, er det langt sikrere at forlade det på plads.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com