Sådan Fix en dobbelt CD/DVD-afspiller

August 29

Sådan Fix en dobbelt CD/DVD-afspiller

Hvis DVD-afspilleren starter handler op eller ikke vil spille dine CD/dvd'er, kan du prøve et par trin for at manuelt at reparere den. Fordi DVDspillere bruger en bestemt type af digital teknologi, der er et par flere skridt du kan tage for at forsøge at ordne det før opgive håbet. Nedenstående trin repræsenterer de mest almindelige problemer med DVD-afspillere og er også den billigste til at lave.

Instruktioner

Sådan Fix en dobbelt CD/DVD-afspiller

• Prøv at genstarte DVD-afspiller, med ingen disk isat. Sommetider kan en beskadiget disk forårsage problemer når en DVD/CD afspiller er begyndt, og at fjerne disken kan løse dit problem meget enkelt.

• Prøv at køre en "ren" disk gennem din CD/DVD-afspiller. Disse rengøring diske fremstillet specielt diske med små børster på data siden af disken. De er skabt til at forsigtigt tørres væk støv, der kan have indsamlet på din DVD-afspiller linse og er almindeligt tilgængelig i de fleste elektronikforretninger.

• Kontroller dine tilslutninger. Mange moderne CD/DVD-afspillere har områder for mere end én type kabel, og afbrudt komponent, HDMI, audio, eller S-Video kablerne kan forårsage din afspiller til at fungere forkert.

• Skifte indstillinger for afspiller. Nogle avancerede DVD-afspillere har indstillinger, der omfatter raster display, foretrukne sprog og selv auto-play muligheder. Prøv at skifte nogle af disse indstillinger for at se, om du kan producere den ønskede funktion fra DVD/CD-afspilleren.

Tips & advarsler

  • Hvis du har mistanke om, at problemet med din DVD vedrører ledninger eller alvorlige slid og ælde, kan det være tid til at udskifte din DVD-afspiller, som DVD/CD-afspillere kan være ganske dyrt.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com