Hvordan du parrer en Amp til en Subwoofer

September 23

Hvordan du parrer en Amp til en Subwoofer

Parring sammen en forstærker og en subwoofer er en af de vigtigste dele af at opnå en fantastisk lyd system. Der er mange muligheder, og indsnævre valg er noget, der fortjener tid og overvejelser. Du kan køre 10 subwoofere til 10 ampere, hvis du har ressourcer til at gøre det, eller simpelthen køre et par 12-tommer subwoofere til en mono sub amp, som en mere rimelig mulighed. Sjovt del er du kommer til at spille med dine indstillinger og vælge en opsætning, der passer til dit budget, dit køretøj og dine personlige præferencer.

Instruktioner

• Bestem hvor mange subs du vil køre, hvad impedans disse subs vil være og om de er enkelt eller dobbelt voice coil. Du skal starte med din sub udvalg som dine muligheder er begrænset af hvor meget plads du har i dit køretøj. Hvis du har en sportsvogn eller en pickup truck, det kan kun være muligt at have én sub, men hvis du har en SUV eller van dine muligheder stige eksponentielt. Impedans henviser til hvor mange ohm subs har og er enten 2, 4 eller 8 ohm. Når du kommer til ledningsføring subs til forstærkeren, vil det træde i kraft. Enkelt eller dobbelt svingspoler refererer til antallet af svingspoler subs har og også påvirke indstillingerne for ledninger.

• Find en forstærker, der vil ordentligt magt subs, at du har besluttet dig for. Hver sub har en maksimal mængde strøm det kan håndtere før risikere skade på højttaleren. Det vil have en anførte maksimale antal watt til både spidseffekt og RMS-effekt. Spidseffekt refererer til mængden strøm, kan den håndtere for en kort burst af høj musik, mens RMS refererer til mængden strøm, det kan håndtere for en lang, konstant varighed. Forstærkeren har også en maksimal mængde strøm det kan producere, både for spidseffekt og RMS. Brug en forstærker, der ikke overstiger den sub watt ydelse.

• Ledning forstærker og sub sammen om at producere de mest watt vil din sub uden at overstige den af fabrikanten anbefalede tilførsel. Dette vil afhænge af dine specifikke setup, men et par retningslinjer er standard. Du vil have mulighed for ledningsføring din subs på en lavere impedans til amp, som vil gøre det producere mere effekt. Være opmærksomme, dog, at ikke alle forstærkere er i stand til at køre på lavere ohm. Amp bør sige, at hvad antallet af ohm det er stabilt på, med lavere nummer betyder større modstand.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com