Hvordan du installerer en Philips MD650 mikrofon

December 15

Hvordan du installerer en Philips MD650 mikrofon

En Philips MD650 mikrofon skal være korrekt installeret for at få den bedste lydkvalitet ud af enheden. Philips MD650 mikrofoner er udstyret med en XLR til 1/8-inch mic kabel, sammen med en 1/8-inch til 1/4-inch adapter. Denne envejs mikrofon er også udstyret med en støjsvag switch for at undgå at klikke på lyde, når du tænder enheden slukker. Installere dit Philips MD650 mikrofon i mindre end fem minutter.

Instruktioner

• Sæt hunkønsenden af XLR til 1/8-tommer kabel ind i bunden af mikrofonen. Stik vil kun gå ind i stikket én måde, justeres så det kabel udløserknap til mikrofonstiks indre groove.

• Sæt den mandlige ende af XLR til 1/8-tommer kabel i hunkønsenden af inkluderet 1/8-inch til 1/4-inch adapter, afhængigt af størrelsen af din indgangsstikkene. Computere bruger traditionelt 1/8-inch mikrofon input stik, mens mange guitar og mikrofon forstærkere bruger 1/4-inch mikrofon input stik.

• Slut den mandlige ende af 1/8-inch til 1/4-inch adapter til din forstærker eller computerens "Mikrofon Input" stik. "Mikrofon Input"-stikket på forstærkeren vil blive mærket i overensstemmelse hermed, og en computer "Mikrofon Input" stik er normalt mærket eller røde i farven.

• Skubbe den mikrofon "On/Off" kontakten til "On" position. Philips MD650 er nu korrekt installeret og fuldt funktionel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com