Hvordan virker en GPS Tracking System?

September 4

Hvad er Global Positioning System?

Global Positioning System er verdens kun fungerer satellit-baseret navigationssystem. Det består af et netværk af satellitter, 2-3 dusin. Mens russerne, EU, Indien, og Kina arbejder alle på konkurrerende systemer, er ingen funktionelle.

Hvordan virker det?

En GPS-modtageren overvåger mikrobølgeovn signaler fra de satellitter, der kredser. Disse signaler indeholder tidspunktet for transmission og placeringen af satellitten. Modtageren analyserer disse signaler ved hjælp af rejsetiden af signaler og holdninger af de fremsendende satellitter til at trilaterate sin holdning. Mindst fire signaler er nødvendige for en god holdning lock med GPS-systemet.

Problemer

Da GPS-signaler er relativt svage, kan mange former for elektromagnetisk interferens forstyrre en eller flere af de nødvendige mikrobølgeovn transmissioner. I naturen, kan soludbrud og andre magnetiske begivenheder forstyrre signalerne. Metaldele i biler, såsom rammen plus ledningerne på en defroster kan kombineres for at danne et Faraday bur, der blokerer signaler. Endelig er der menneskeskabte jamming enheder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com