Hvordan man bruger iPod Adapter i min 2009 VW Jetta

December 11

Hvordan man bruger iPod Adapter i min 2009 VW Jetta

En iPod er et håndholdt apparat beregnet til at tage musik på farten. Dog i stedet for at rejse med en bunke cd'er i bilen kan du vedhæfte din iPod til din 2009 Volkswagen Jetta stereo til at lytte til dine foretrukne kunstnere. Der er flere måder at spille en iPod gennem dit Jetta; alt du behøver er en transmitter, auxilary ledningen eller adapter.

Instruktioner

• Indsæt et bånd adapteren i hovedtelefoner slot på din iPod. Selvom det er usandsynligt, at din Jetta har en båndoptager, vil dette variere baseret på dit stereoanlæg. Skub båndet adapter i kassette afspiller og tryk på play på din iPod.

• Sæt en AM / FM-senderen i bunden af din iPod. Tune senderen til den samme døde-air station som stereo af din VW Jetta. Tryk på Afspil på iPod og musikken kommer gennem højttalerne. Du kan have til at skifte stationer hvis du afhente et område, hvor kanalen bruges til musik eller tale radio.

• Tilslut en ekstra ledning i hovedtelefoner slot på iPod og ind i den eksterne sokkel på dit stereoanlæg. Sæt stereo til "aux" og tryk på play på din iPod.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com