Sådan Set Up en Philips Universel fjernbetjening til en Toshiba TV/Videobåndoptager

February 25

Sådan Set Up en Philips Universel fjernbetjening til en Toshiba TV/Videobåndoptager

Der er flere forskellige serier af Philips universelle fjernbetjeninger, med forskellige modeller af fjernbetjeninger inden for hver serie. Hver fjernbetjening series bruger forskellige operationelle protokoller. Derfor, måde at programmet din Philips Universel fjernbetjening til at arbejde med din Toshiba TV/VCR varierer afhængigt af, hvilken serie din model af Philips Universel fjernbetjening falder ind under. Denne artikel dækker to serie af Philips universelle fjernbetjeninger udgivet i 2009 og 2010---SRU og SRP serie af fjernbetjeninger.

Instruktioner

Philips Universel fjernbetjening fra SRP-serien

• Manuelt skifte på din Toshiba TV/VCR.

• Tryk på og hold tasten "TV" mode beliggende på toppen af din universalfjernbetjening fra Philips. Slip tasten efter en optælling af fem sekunder. Den røde LED-lys i toppen af fjernbetjeningen bør tændes og forbliver tændt.

• Indtast "3-0-2-1" på din fjernbetjening taltastatur.

• Mål din Philips Universel fjernbetjening på dit Toshiba TV/VCR. Tryk på og hold den fjernbetjening "Power" knappen. Slip dine hold på "Power"-knappen i øjeblikket Toshiba TV/Videobåndoptageren slukker. Dette trin kan tage så lidt som 5 sekunder eller (i visse ekstraordinære tilfælde) kan tage op til så længe som 15 minutter.

• Manuelt Drej på dit Toshiba TV/VCR igen. Teste knapper, på din Philips sen, nødvendige for at betjene dit Toshiba TV/VCR. Teste kanal "Op" og "Ned" knapper; diskenheden "Op" og "Ned" knapper; knapperne "Mute" og "Input"; og Indsæt et VHS-bånd til VCR rum på Toshiba TV/Videobåndoptageren til at teste "Spille," "Hurtigt fremad," "Spole tilbage", "Pause" og "Stop" knapper. Hvis en vilkårlig knap ikke udfører som forventet, skal du trykke på og holde nede, indtil det virker. Slip dine hold på knappen det øjeblik Toshiba TV/Videobåndoptageren begynder at reagere som det skal.

• Tryk på og slip tasten "TV" mode for at afslutte "Setup" tilstand.

Philips Universel fjernbetjening fra SRU-serien

• Manuelt skifte på din Toshiba TV/VCR.

• Tryk og hold knappen "Setup" er placeret øverst på din universalfjernbetjening fra Philips. Slip tasten efter en optælling af fem sekunder. Den røde LED-lys i toppen af fjernbetjeningen bør tændes og forbliver tændt. Tryk på og slip tasten "TV" mode beliggende på toppen af din universalfjernbetjening fra Philips. Den røde LED-lys i toppen af fjernbetjeningen skal blinke en gang og forbliver tændt.

• Skubbe kanal "Op" knappen på din fjernbetjening. Pause et sekund, tryk derefter på kanal "Op" knappen igen. Gentag (op til 300 gange) indtil kanal ændringer på din Toshiba TV/VCR. Når kanalen ændrer betyder det at Philips Universel fjernbetjening har fundet den rigtige kode til at arbejde med din Toshiba TV/VCR.

• Tryk på "Mute"-knappen på din fjernbetjening til gemme den aktuelle kode.

• Test knapperne på din Philips sen skulle betjene din Toshiba TV/VCR. Teste kanal "Op" og "Ned" knapper; diskenheden "Op" og "Ned" knapper; knapperne "Mute" og "Input"; og Indsæt et VHS-bånd til VCR rum på Toshiba TV/Videobåndoptageren til at teste "Spille," "Hurtigt fremad," "Spole tilbage", "Pause" og "Stop" knapper. Hvis fjernbetjeningen virker til at styre dit TV-funktioner, men ikke din VCR funktioner, Gentag trin 2 til 5. Men denne gang trykker på tasten "VCR" mode i stedet for "TV" mode-knappen i trin 2. Og tryk på knappen "Afspil" i stedet for kanal "Op" knappen i trin 3, indtil din Toshiba TV/VCR reagerer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com