Sådan foretages fejlfinding af en Motorola celle foretage en opringning Model C343A

November 29

Sådan foretages fejlfinding af en Motorola celle foretage en opringning Model C343A

Motorola 343-serie af mobiltelefoner, som ikke er blevet fremstillet i næsten et årti, er meget grundlæggende telefoner, der har en mursten-stil bygning. Hvis du oplever problemer med din Motorola C343A, er det relativt enkelt at fejlfinding i forbindelse med de fleste problemer på grund af telefonens manglende komplekse hardware eller software. Generelt, en løsning på problemet er muligt ved at følge et par enkle trin.

Instruktioner

• Skifte batteri. Da C343A ikke er blevet fremstillet i mange år, er der en god chance for, at dit batteri har bestået sin prime. Hvis din telefon ikke vil tænde når det ikke er tilsluttet væg, købe et udskiftningsbatteri fra din mobiltelefon carrier og installere det på din C343A. Sørg for at oplade det i telefonen før du afmonterer telefonen fra væggen.

• Sikre auto-svar er deaktiveret. Hvis denne funktion er blevet fejlagtigt aktiveret, vil du ikke modtage opkald, fordi din telefon vil dirigere alle indgående opkald direkte til telefonsvarer. For at dobbelttjekke, hvis denne funktion er aktiveret, gå til "Indstillinger"-menuen og vælg "Andre indstillinger" og derefter "bil indstillinger ellerHeadsettet." Du kan derefter aktivere eller deaktivere funktionen "Automatisk svar".

• Nulstille telefonen. Hvis telefonen har frosset eller vil ikke oprette forbindelse til netværket, nulstille den for at fjerne eventuelle midlertidige fejl. Hvis du vil udføre handlingen reset, navigere til menuen "Indstillinger", Vælg "Andre indstillinger" og gå til "Indledende Setup." Vælg "Master Reset" til at klare dine opkald og genstart enheden.

• Udføre en "Master Clear," der er en sidste udvej og vil nulstille telefonen tilbage til fabriksindstillingerne. Kun udføre denne handling, hvis alle andre muligheder er udtømt, fordi alle dine lagrede indhold vil blive slettet. For at aktivere "Master Clear", åbne menuen "Indstillinger", Vælg "Andre indstillinger" og gå til "Indledende Setup." Vælg "Master Clear." Når funktionen "Master Clear" er blevet aktiveret, det kan ikke fortrydes, og telefonen vil begynde at rydde alle dine gamle filer. Det vil tage flere minutter at genstarte.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com