Luft Inflation værktøjer

November 15

Luft Inflation værktøjer

Der er en række tilgængelige værktøjer til at hjælpe med en inflation af forskellige elementer. De fleste af disse værktøjer har en form for adapter sæt, som giver mulighed for inflation af sportsudstyr, flydeudstyr og dæk. Typisk, de mindre enheder såsom mund og håndpumper kan ikke levere nok pres til at puste bildæk. På den anden side de større kompressorer på markedet kan producere for meget pres og kan eksplodere sportsudstyr.

Bære tanke

Cary tanke er fantastisk til oppumpning baloons.

Air carry tanke rækkevidde udtrykt i mængde fra omkring fem gallon op til omkring 15 gallons. Disse tanke kan være fyldt med trykluft og let transporteres. De er designet til at blive brugt, når en tung luftkompressor og tank er enten for stort, for tung eller generelt mere kraftfulde end nødvendigt til jobbet. Disse tanke er også billigere end en luftkompressor med tank. En carry tank kan bruges til at puste dæk, sportsudstyr eller luftmadrasser. Det kan også bruges til at drive luften drevne redskaber for en kort tid. Eventuelt kan en carry tank for at øge beholdervolumen af systemet, knyttes til en luftkompressor, som allerede har en tank.

Slange vedhæftede filer

I additon til luft værktøjer er der inflation vedhæftede filer for air slanger.

Der er mange forskellige slange vedhæftede filer til brug med luft inflation værktøjer. Disse vedhæftede filer kan oprette forbindelse til slanger på enten bære tanke eller luftkompressorer med vedlagte tanke. Et sådant udlæg er en simpel blæser, som bruges til at fjerne støv og snavs fra en arbejdsstedet samt puste forskellige bolde og flydeudstyr, som har åbne porte. Der er en anden vedhæftet fil nål, som derefter kan bruges med denne enkle blæser til at tage højde for inflationen i sportsudstyr såsom basketbolde og fodbolde. Derudover, er der vedhæftede filer, som forbinde direkte til slangen til oppumpning dæk. Nogle af de tire inflater vedhæftede filer har også trykmålere inkluderet.

Inflater

Bærbare inflaters er perfekt til at blæse op personlig transport.

En inflater kan være en af en række enheder, som beløber sig til små kompressorer, som bruges til at blæse en vifte af produkter. Den enkleste af disse er en cykel pumpe, som er enten foden eller hånden drives. De kan bruges til at puste dæk, sportsudstyr, og forskellige andre bolde og flydeudstyr. Derfra udvides denne kategori til at omfatte bærbare kompressorer, som enten er drevet af bygget i batterier, rawlplugs eller automotive lightere. Disse er ofte de mest almindelige inflation værktøjer findes i husholdninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com