Connecticut Driver vejprøve Tips

February 26

Connecticut Driver vejprøve Tips

Alle nye chauffører i staten Connecticut skal passere en vejprøve, før staten kan udstede deres kørekort. Formålet med vejen test er at sikre, at driveren kan operere en bil sikkert på offentlige veje, og at føreren forstår færdselsreglerne. Der er flere ting du kan gøre for at øge dine chancer for at overføre Connecticut road test.

Praksis

En af de vigtigste ting du kan gøre for at passere vejen test er at øve grundigt før du planlægger testen. Praksis manøvrer som parallel parkering, glat drejning, bløde stopper og glat, selv acceleration. Også, praksis i forskellige kørselsforhold, herunder tunge trafik og dårligt vejr, fordi du aldrig vide, hvad betingelserne bliver dag i din test. Hvis det er muligt, kan praksis ved hjælp af den bil, du vil køre på dagen for din vej test, forsøger at lære finesser af et nyt køretøj på test dagen gør det sværere at køre sikkert og med tillid.

Bring dine papirer

Der er flere stykker af papirarbejde skal du når du møder din tester. Disse omfatter artikler til køretøj, som du skal give dig selv, herunder en gyldig Connecticut registreringsdokumentet og forsikringsbevis. Desuden, bliver du nødt til at levere identifikation, en chauffør-uddannelse certifikat (formular CS1), en udfyldt R229 driver's license ansøgningsskema og en check på førerens test gebyr. Uden en eller flere af disse dokumenter, kan din tester ikke tillader dig at tage vejen test.

Undersøg din bil

Før kørsel til test site, kontrollere din bil for eventuelle problemer. Du er forpligtet til at give en sikker bil, hvilket betyder, at alle dens lys skal fungere korrekt. Der kan også være problemer med sikkerhedsseler, nakkestøtter, bremser eller andre vigtige sikkerhedskomponenter. Tjekke din sikkerhedsudstyr foran testeren, når vejen test begynder. Sikre, at alle dine spejle er placeret korrekt, justere dit sæde til den korrekte position, og gør dobbelt sikker på, at både testeren og selv iført sikkerhedssele.

Følg instruktionerne omhyggeligt

Under vejprøve, skal du følge alle instruktioner fra testeren. Disse vil omfatte retninger, hvor de skal henvende og når at stoppe for at vise parkering manøvrer. Du kan stille spørgsmål, men glem ikke at lytte. Taler for meget kan gøre du synes mindre sikker eller kunne forhindre dig i at høre den tester næste instruktion.

Overholde færdselsreglerne

Sidst, men ikke mindst følge alle færdselsreglerne for varigheden af din vej test. Overhold alle hastighedsgrænserne og stop tegn, og også eventuelle bogførte udbytte tegn, crosswalks, railroad overfarter eller drejning restriktioner. Bryde selv en simpel regel kan være nok til at forhindre dig i at passere testen, så sørg for du har grundigt kendskab til Connecticut instruktionsbog, du undersøgt for den skriftlige prøve.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com