Sådan ændres standardbrowseren i Mac OS Panther

February 27

I den konstante finjustering og perfektionere af Mac OS, brugerens gennemførelsen af et vilkårligt antal mindre anvendte indstillinger eller one-opgave utilities er blevet ændret, og som regel uden stor ståhej. En opgave så simpelt som at ændre din standard internetbrowser, der er opnået hidtil med værktøjet Internet indstillinger, er nu gemt i Apples egen standard webbrowser på din Mac OS Panther system.

Instruktioner

Skift standardbrowser i Mac OS Panther

1 Starte op "Safari" fra "Finder" ved hjælp af sin "Dock" ikon eller dobbeltklikke på dens programikonet i mappen "Programmer".

2 Gå til menuen anden fra venstre, navngivne "Safari," som er umiddelbart til højre for Apple-menuen, og klik på den.

3 Kig ned til andet afdeling (tredje linjeelement) og vælg "Indstillinger" til at få adgang til programmets indstillinger.

4 Gennemse linjen af ikoner øverst på den resulterende vindue og klik på "Generelt", den første fane (ikon) på venstre.

5 Se i vinduet "Generelt". Selvom der er mange indstillinger tilgængelige i dette vindue, og et stort udvalg af drop-down menuer og indstillinger for radio-knappen, er menuen du er i øjeblikket beskæftiger sig med helt i top. Det er tydeligt mærket "Standardbrowser" og er den eneste, du skal foretage ændringen.

6 Klik og hold på rullemenuen "Standardbrowser". Alle installerede webbrowsere, der opfylder kravene til opererer under Mac OS Panther vil blive opført og anvendes til valg i denne menu.

7 Træk musen for at vælge den web-browser, som du ønsker at indstille som din standard og give slip for at gøre udvælgelsen.

8 Luk vinduet "Indstillinger" ved at klikke på den røde prik i øverste venstre hjørne, påberåbe sig Cmd-W fra tastaturet eller vælge "Luk vindue" i menuen "Filer".

9 Afslut "Safari." Du kan også ønske at fjerne ikonet "Safari" fra "Dock" ved at trække det til "Desktop", hvor det vil forsvinde i en lille røgsky.

10 Gå til "Programmer" mappen og ikonet for din nye standardbrowser. Træk og slip det i "Dock" på sted du ønsker det, så det vil være tilgængelig for hurtig, et klik start i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brugt Mac OS for et par år, fået du sandsynligvis vant til at bruge "Internet indstillinger" til at foretage ændringer til din standardbrowser eller andre Internet-indstillinger. Men dette hjælpeværktøj er ikke inkluderet med Mac OS Panther (10.3.x). Begynder med Mac OS Panther, skal du bruge Apples pre-installeret "Mail" og "Safari" programmer for at aktivere enhver tredjeparts-mail og browser applikationer.
  • Vælg en ny standardbrowser i Mac OS Panther--end Internet Explorer, som er forudinstalleret, skal du først installere den nye browser-software. På denne måde sig vil røbe sig oppe i rullemenuen "Standardbrowser" i trin 6.
  • Begynde denne proces med kun "Finder" kører, og starter ikke op nogen andre værktøjer eller programmer end dem, der er angivet i trin.
  • Efter installation af at vælge din nye standardbrowser, slet ikke "Safari." Dette program skal være installeret for at gøre fremtidige browser ændringer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com