Hvordan man slår en DVD til en HD

August 18

Selv i en alder af Blu-Ray og på demand streaming, det store flertal af film set i dag hjemme er standard definition dvd'er. Desværre, er der ingen sand måde at inddrive opløsning fra DVD kilde. Visse DVD-afspillere understøtter dog en teknologi kaldet "Upscaling", som strækker sig og udvider løsningen af en DVD med visse algoritmer til at give en illusion af højere opløsning. Opskalering DVD-afspillere kan være meget praktisk, som standard definition dvd'er kan undertiden ser mærkbart klodser eller støjende på et HDTV. På en computer, kan en opskalere deres dvd'er ved hjælp af en bred vifte af software. Mange medieafspillere, der understøtter afspilning på fuld skærm bliver opskaler din DVD til opløsningen på din skærm.

Instruktioner

Ved hjælp af en opskalering DVD afspiller

1 Købe en opskalering DVD-afspiller. Mærker omfatter Pioneer, Sony, Toshiba, Onkyo m.fl.

2 Tilslut din DVD-afspiller med opskalering til dit tv eller receiver. Det er vigtigt at bruge HD kabler som komponent eller HDMI, eller billedet overføres til dit tv bliver stadig standard definition.

3 Indsæt dvd'en i DVD-afspiller opskalering og afspille filmen.

Ved hjælp af en Computer og Media Player

4 Indsæt DVD i computeren.

5 Åbn din medieafspiller.

6 Afspille dvd'en. I nogle medier spillerne kan du justere indstillingerne, så det vil automatisk håndtere dvd'er ved at gå til "Fil", "Indstillinger" og vælge "Standard Player" eller "Håndtere dvd'er" i menuen. Nogle medieafspillere vil kræve dig til at åbne DVD ved at gå til "File" at klikke på "Åbn" og vælge DVDs placering på computeren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com