Sådan kopieres 3,5 Floppy diske

August 1

Sådan kopieres 3,5 Floppy diske

Disketter begyndte at falde ud af gunst med computerejere i slutningen af 1990 ' erne, da skrivbare optiske diske og flash medier begyndte at blive mere overkommelige. Du kan dog stadig have disketter, der ønskede at bevare, måske fordi de indeholder vigtige sikkerhedskopier eller klassiske computerspil. Alle versioner af Windows har evnen til at åbne et kommandopromptvindue, giver dig adgang til en MS-DOS-prompt, som kan bruges til hurtigt at kopiere indholdet af en diskette til en tom diskette eller harddisken. Bruge kommandoen XCOPY ved kommandoprompten til at oprette en kopi af en 3,5-diskette.

Instruktioner

Opretter en kopi af en diskette

1 Indsæt den diskette, som du vil oprette en kopi af ind i din computer.

2 Klik på "Start", så klik på "Computer" eller "Min Computer".

3 Dobbeltklik på "C:," Højreklik i et åbent område på skærmen, og klik på "New" og "Mappe". Navngive mappen "floppy."

4 Tryk på Windows-logoet og "R" taster på tastaturet samtidigt for at åbne dialogboksen "Kør". Skriv "cmd" i boksen og tryk på "Enter" for at åbne kommandoprompten.

5 Skriv "xcopy /e a: c:\floppy" og tryk på "Enter". Hvis dit diskettedrev har et brev opgave end "A:", Skriv brevet i stedet. Indholdet af disketten kopieres til mappen "floppy" på din harddisk. Hvis du kun vil oprette en sikkerhedskopi af harddisken på din harddisk, stoppe her. Hvis du vil flytte kopien til en tom diskette, fortsætte til næste trin.

6 Fjerne den oprindelige diskette fra computeren og indsætte en tom disk.

7 Skriv "xcopy/e c:\floppy a:" og tryk på "Enter". Den sikkerhedskopierede kopi af den originale diskette er skrevet til tom disk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com