Sådan Fix en Radiator Fan til en 1990 Nissan Maxima

January 25

Nissan Maxima har dobbelt afkølingsblæsere, der arbejder sammen i et forsøg på at reducere temperaturen i den radiator kølervæske. De fire-bladet fan på førersiden spins på en langsommere hastighed og er typisk ansvarlig for normale radiator køling. Når din Maxima kølervæske når temperaturer højere end de fire-bladet fan kan reducere andet fem-bladet blæseren tændes og er i stand til hurtigt at sænke temperaturen af kølervæsken. Som en radiator fans alder kan én eller begge af dem mislykkes som følge. Med et par fælles værktøjer, kan du erstatte radiator fan forsamling helt i din 1990 Nissan Maxima derhjemme. Opgaven bør selv om du er uerfaren tage længere end 30 minutter for at gøre.

Instruktioner

• Åbne førerdøren på din ' 90 Maxima og fuldt ud udøve sin emergency bremser. Trække hood udløserhåndtag og derefter hæve din bil hætte.

• Find din Maxima radiator fan i motorrummet. Både fans sidde side om side mod bagsiden af radiatoren som en forsamling. På den øverste, højre hjørne af ventilatoren, skal du se to ledninger sele stik. Både af stikkene er fans strømkilde. Tag begge af ledninger maveposer fra deres forbindelse på ventilatoren. Tuck begge stik til side midlertidigt i motorrummet.

• Fjern de to bolte sikre ventilatoren radiator til radiator med en topnøgle. Begge bolte sidder lige under de øverste radiator understøtter på venstre og højre side af radiator kasket.

• Hæve front-enden af din Maxima med en hydraulisk donkraft. Du behøver ikke at hæve bilen ekstremt høje, lige nok til at sikkert kunne se bunden af køleren. Placer en jack holder til ekstra støtte under rammen bagud af begge front dæk.

• Glide under front-enden af din Nissan Maxima, således at du kan se bunden af din radiator og ventilatoren. I stort set samme placering som de to bolte, der du fjernet fra toppen af ventilatoren, skal du se to mere bolte i bunden af forsamlingen. Fjern de to bolte med din topnøgle og derefter stå tilbage op mod ventilatoren igen.

• Tag fat i venstre og højre side af din Maxima ventilatoren og løft den ud af motorrummet. Sæt forsamlingen til side og derefter sænke dit nye ventilatoren ned i motorrummet.

• Glide tilbage under den forreste ende af din Maxima. Installere og sikre begge ventilatorens lavere bolte med din topnøgle. Fjerne jack stande og sænke din Maxima tilbage ned til jorden sikkert.

• Installere og sikre begge dine Maxima top radiator fan montering bolte med din topnøgle. Stik til begge ledninger sættes tilbage til deres forbindelsesstrækninger punkt i øverste, højre side af ventilatoren. Frigøre nødbremsen og starte motoren. Tillad dine 1990 Nissan Maxima motor til inaktiv i 20 minutter for at se, om den nye fire-bladet fan dukker. Luk hætten og slukke din motor.

Tips & advarsler

  • De fem-bladet fan vil ikke komme på fra bare at lade bilen tomgang. For at få tage den fem-bladet fan at tænde bilen for en prøvetur på motorvejen i 15 til 20 minutter. Ikke trække ved siden af motorvejen i stedet stop på den første rasteplads, som du kan se. Hæve hood og du bør nu kunne se de fem-bladet fan roterende.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com