Hvordan man kan låse en Sprint Sanyo Cell Phone

October 9

Hvordan man kan låse en Sprint Sanyo Cell Phone

Mobiltelefon-brugere, der ejer en Sanyo-telefon og bruge Sprint for telefonservice har mulighed for at skifte til en anden CDMA netværksudbyder, hvis de måtte ønske. Proceduren til at låse telefonen Sanyo kræver ikke meget arbejde, og du behøver ikke en oplåsningskode. Du kan låse din mobiltelefon ved hjælp af en USB ledning og lidt hjælp fra en mobiltelefon butik repræsentant.

Instruktioner

• Gå til websiden for Sprint PCS (Se henvisninger) og logge. Når du logger på din konto, klik på "Mine Online redskaber." Gå derefter til afsnittet "Sprint Mobile Sync". Vælg "Eksportere kontakter", og følge anvisningerne på skærmen for at lave en sikkerhedskopi af adresserne på din mobiltelefon.

• Find forhandler i dit område, der arbejder med netværksudbyderen, du planlægger at skifte din service. Bringe din mobiltelefon til butikken, og lad store repræsentanten ved, at du bruger Sprint lige nu, men ønske at skifte til deres netværk i stedet. Butik medarbejder installerer derefter de nødvendige programmering på enheden Sanyo cellulære. Dette gør det muligt for dig at bruge din mobiltelefon med din nye CDMA netværksudbyder.

• Logge websiden for din nye mobiltelefon netværksudbyderen. Gå til den mobile backup-program. Uploade det adressekartotek, du for nylig bakket op, og klik derefter på "Synkroniser" for at fuldføre processen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com