Sådan installeres hukommelse for en Mac Mini

October 30

Mac Mini er ikke en nem computer demontering. I virkeligheden, ifølge brugervejledning Intel-baseret Mac Mini er ingen af dele inde i Mini brugeren brugbar. Det er ikke helt utilgængelige, men du bør forstå garanti begrænsninger på din Mac Mini, før du begynder at demontere den. For Mac Mini kræver det en komplet adskillelse adgang til RAM moduler inde.

Instruktioner

1 Slukke for Mac Mini, frakobl strømkablet og diverse kabler eller eksterne enheder.

2 Vedhæfte en antistatisk håndled wrap til dit håndled. Vedhæfte wire klip til Mac Mini kabinet eller et stykke i nærheden møbler, eller andet, som du kan bruge til at jorde dig selv. Dette vil forhindre stød fra statisk elektricitet beskadige computerdele.

3 Mac Mini med billedsiden nedad, og derefter bruge en flathead skruetrækker eller kit kniv til at lirke bunden kabinettet fra den øverste beklædning. Placer skruetrækker eller kniv i de lille hak omkring de nederste kant af computeren, indtil den øverste beklædning kommer løs.

4 Sted Mini opad og løft den øverste beklædning af computerens base, og derefter indstiller det til side. Spring til trin 7, hvis du arbejder på en første generations Mac Mini.

5 Fjern de fire hjørne skruer vedhæfter den metal kabinet holder harddisk og DVD/optisk drev på plads. Fjerne Airport-kortet fra antenne.

6 Afbryde den lille sorte kabel ligger ved siden af batteriet, og derefter løfte chassiset fra Mac Mini og omhyggeligt sæt den til side. Husk at reconnect dette kabel, når du samle Mini. Hvis du ikke gør dette, vil du ikke kunne tænde for computeren.

7 Tryk på de fastholde tappene på hver side af hvert RAM-modul, og derefter skubbe dem ud af deres respektive hukommelse rum. Afsætte dem meget omhyggeligt.

8 Line hakkene på de nye RAM-moduler med hakkene på hukommelse rum. Skub hvert modul i hvert rum, indtil fastholde fanerne fastgøres RAM.

9 Saml Mac Mini ved at gentage trin 1 til 6 i omvendt rækkefølge.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com