Hvordan du udskifter en BIOS batteriet i en Dell 5000E

July 30

Hvordan du udskifter en BIOS batteriet i en Dell 5000E

Ligesom de fleste computere indeholder Dell Dimension 5000E et lille batteri, der giver en afgift til en lille skrivbar hukommelseschip kaldet komplementær metal-oxid halvleder (CMOS). Når computeren starter, henter systemfirmware---kaldes det grundlæggende input/output-system (BIOS)---fra CMOS grundlæggende system konfigurationsdata såsom dato og tid samt alle bundkort timing indstillinger du har ændret. Hvis det batteri, der giver en afgift til CMOS er død, mister bundkortet denne konfiguration, hver gang strømmen er slukket. Udskifte CMOS-batteriet i din Dell Dimension 5000E, hvis du synes at du skal re-input datoen og tid hver gang du tænder for computeren.

Instruktioner

1 Luk Dimension 5000E. Frakobl alle kabler, der er tilsluttet computer tower, og bringe tårnet til en robust arbejdsflade. Lægge tårnet, så venstre side vender opad, viser den aftagelige panel.

2 Skubbe frigørelseshåndtaget øverst på computer tårnet tilbage at frigive sidepanelet, så svinge panelet åbent fra toppen af tårnet til bunden. Fjerne panelet og sæt det til side i et sikkert sted.

3 Forstå de installerede mønt celle batteri med din finger og tommelfinger og forsigtigt vrikke det indtil det er befriet fra batterirummet. Hvis du er i stand til at fjerne batteriet med hånden, omhyggeligt lirke det med et lille værktøj der ikke lede elektricitet.

4 Skubbe udskiftningsbatteriet i rummet, så den positive side vender opad, viser et "+"-tegn.

5 Juster bunden af sidepanelet med Dimension 5000 tårn og svinge det lukkede. Skubbe udløserhåndtag øverst på tårnet tilbage og derefter trække det i at låse sidepanelet på plads. Returnere computeren til dens oprindelige placering og erstatte kablerne.

Tips & advarsler

  • CR2032 batterier er tilgængelig fra mange elektronikforretninger. Spørg en medarbejder for at få hjælp, hvis du har problemer med at finde en.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com