Hitachi Bastard Camcorder instruktioner

June 21

Hitachi Bastard videokameraet er en enhed, der giver optagelse evner på en harddisk eller en miniDVD. Dette tillader dig at skifte optageformater, afhængigt af hvad er nemmest på tidspunktet. Dette er også nyttigt for når harddisken er fuld, så du kan fortsætte optagelsen på miniDVDs i stedet for at stoppe optagelsen og eventuelt mangler vigtige optagelser. Uden for de flere optagelsesindstillinger for, Hitachi hybride videokameraer funktion svarer til de fleste andre håndholdte, forbruger videokameraer.

Instruktioner

• Tænd den Hitachi Bastard ved at trykke på "Power" knappen øverst på videokameraet. Sørg for at fjerne Linsebeskytter på forsiden af enheden.

• Vælg enten "Harddisk" eller "miniDVD" som optagemodus på siden af Hitachi video kamera. Dette fortæller hybrid enheden som optagelse metode du bruger.

• Tryk på "Skub ud" på den side af sagen miniDVD. Låget åbner, udsætter indre af den video kameraet. Læg miniDVD ind i åbningen og luk tilfældet. Momentant videokameraet læser miniDVD og er indstillet til at optage.

• Tryk på "Record" og optagelserne begynder at optage i enten harddisk eller miniDVD. Tryk på "Record" igen for at stoppe videooptagelsen.

• Tryk på "Zoom" mulighed for at flytte ind på det emne, du optager. Hvis du ønsker at flytte fra emnet, tryk på tilbage på "Zoom"-knappen.

• Oprette forbindelse til en computer for at importere data fra harddisken på kameraet ved at indsætte den medfølgende USB-datakabel i USB-porten på enheden. Tilslut anden enden af kablet til en USB-port på computeren. Hvis importerer data fra miniDVD diskette, tryk på knappen "Skub ud" på disken, fjerne DVD fra Hitachi Bastard video kameraet og indsætte det i DVD-drevet på din computer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com