Sådan Fix Plug-In snore på Bose hovedtelefoner

September 24

Sådan Fix Plug-In snore på Bose hovedtelefoner

En god Bose headset præsenterer brugeren med utrolige spændvidde og dybde af lyd, ofte på en merpris. Når der er en fejl i de plug-in snore, bliver headsettet andet end et dyrt brevpresser. Du kan reparere ledningen ved hjælp af fælles værktøjer og billige reservedele. Det er bare et spørgsmål om bestemmelse af fejl at vide hvilke reparationsprocessen er nødvendig for at få headsettet tilbage i top orden.

Instruktioner

At lokalisere skader

• Check plug-in snore vise uregelmæssig lyd med lyden bryde ind og ud under brug ved at tilslutte ledningen i stikket i audio enheden, som du ofte bruger headsettet.

• Bøje ledningen på en 90-graders vinkel og derefter trække det over en afrundet stykke træ eller plast, såsom en blyant eller blæk pen, mens du lytter til udskæring i lyden. Stoppe flytte ledningen efter audio nedskæringer ud og derefter undersøge længden af ledningen på området af i svinget til at lokalisere områder, flossede eller skæres.

• Mark ledning med et stykke af elektrisk tape over den flossede område; Hvis ledningen vises ubeskadigede, wrap tape centreret på området af ledningen over den afrundet stykke af plast eller træ. Frakobl ledningen.

• Bestemme beskadigede områder i ikke-fungerende snore ved at søge efter flosset eller brudt områder visuelt. Udføre 90-graders køre over kuglepen eller blyant, beskadigede eller slidte ledningen områder på udkig. Markere det beskadigede område med et stykke tape. Hvis ingen synlig skade, føle ledningen mellem fingrene langs længden for skader, følelse for nogen indikationer af pauser eller knuder i ledningen. Hvis du stadig kan finde nogen fysisk skade, prøv lydstik reparationsprocessen for at gendanne audio stikket.

• Erstat den beskadigede del af splejsning arbejdende dele af ledningen sammen, hvis skaden er mere end to inches fra bunden af ledningen over stikket. Erstatte stikket, selv hvis skaden er tættere end to inches fra bunden.

Splejsning ledningen

• Skære en one-tommer lange afsnit fra ledningen centreret om den tapede placering ved hjælp af en hobbykniv.

• Skub 4mm shrink rør over den længste længde af to ledningen stykker. Træk de to dele af ledningen fra hinanden omtrent to inches for at adskille den rigtige lyd ledningen fra venstre ledningen.

• Strip en tomme af isolering ledning fra hver ende af ledningen ved hjælp af et par af wire strippere at få adgang til de to ledninger indeni. Både venstre og højre audio ledningen indeholder en isoleret afskærmet og ikke isolerede uskærmet wire. Uafskærmede ledningerne er jorden ledninger og afskærmet ledninger bære lydsignaler. Strimmel 1/2-inch af isolering fra hver af de afskærmet ledninger inde i hver lyd ledning.

• Fjern det tynde lag af isolerede lak belægning fra udsatte længden af den afskærmede ledning ved dypning wire i lak opløsningsmiddel for omkring 30 sekunder og derefter aftørring af opløsningsmiddel og lak ud med en ren klud. Undersøge wiren efter rensning for tegn på den klare dækker. Hvis lak stadig er, skal du gentage processen.

• Tilslut de afskærmet ledninger mellem hver af ledningen længder. Wire i ledningen for den rigtige lyd er en anden farve end ledningen i ledningen til venstre audio med jordledning i hver ledning ikke er omfattet af isolering. Matche wire farver mellem de to klippe ledningen afsnit at opretholde ordentlig forbindelsen mellem venstre og højre audio langs fuld ledning når igen vedlagt. Overlap de to 1/2-inch afisolerede wire ender i samme farve fra top og bund ledningen sektioner. Twist overlappende ledningerne omkring hinanden for at oprette en i-line forbindelse mellem ledningerne.

• Sted hver joinforbundne ledning på spidsen af en opvarmet loddekolbe og derefter placere lodde på wire tillade varmen i jern til at smelte Loddemetal i hele fælles. Dette holder de joinforbundne ledninger sammen og sikrer en konsistent elektrisk strøm. Tillad lodde 15 til 30 sekunder nedkøling tid mellem hver fælles at undgå smeltende isolering med hot wire. Tillad ledninger til at afkøle i 5 minutter efter lodning.

• Wrap hver tiltrådte loddet ledning med elektrisk tape, overlappende ender af isolering af 1/4-inch.

• Skubbe shrink røret over afsnittet sluttede i ledningen, dækker det helt og lade tube overlapning ledningen der dækker lidt. Varme rør med en hårtørrer til at skrumpe materialet over joinforbindelsen indtil det sidder godt i overensstemmelse med ledningen.

Erstatte stikket

• Klippe ledningen over lokationen indpakket tape med en hobbykniv.

• Skub dækslet jack ned på ledningen længden og skub derefter 4mm shrink rør over ledningen.

• Fratage en tomme fra enden af ledningen og derefter strimler 1/2-inch fra de isolerede ledninger inden. Fjerne insulative lak belægningen fra ledninger med lak opløsningsmiddel.

• Spor hver ledning halvdelen op til hovedtelefoner til at bestemme hvilke ledningen indeholder den rigtige lyd wire, og som til venstre.

• Lodde den rigtige lyd ledning til ring sonden af stik og den venstre ledning til tip sonden.

• Lodde en af jorden ledningerne til ydersiden af ærmet sonden og én på indersiden af ærmet sonde klemme. Lad ledninger afkøle i fem minutter.

• Trække shrink røret over ledningerne og derefter opvarmes røret med hårtørreren indtil den er lun. Trække ned dækslet til jack og skru det til stikket til komplet udskiftning proces.

Tips & advarsler

  • Åbne vinduer og døre til rum, når du bruger lak opløsningsmiddel til at undgå at indånde dampene.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com