Hvordan finder jeg ud min TomTom Model?

September 20

Hvordan finder jeg ud min TomTom Model?

Hvis du ønsker at opgradere firmwaren på din TomTom GPS enhed, hente nye kort for det, eller bare gerne vide dens tekniske specifikationer og understøttede filtyper, skal du først bestemme sin model. Din TomTom GPS enhed har et serienummer, der er trykt på kassen og på selve enheden, som du kan bruge på den officielle TomTom hjemmeside til at finde modellen. Bemærk at du skal udføre en anden søgning for at finde de tekniske specifikationer for enheden. Du kan finde serienummeret til forsikringsformål, selv hvis du har mistet GPS enheden og sin boks.

Placering af serienummeret på din TomTom

I de fleste tilfælde, er løbenummeret trykt på en lille etiket på bunden af enheden, siden eller under stregkoden. Hvis du ikke kan finde serienummeret, Fjern dækslet over bagsiden eller bunden for at finde etiketten. Serienummeret er som regel indledes med "S/N:," "C. nr:" eller "C_No.". Hvis du har mistet enheden, kan du blive løbenummeret, hvis du tidligere har oprettet forbindelse GPS til computeren mindst én gang ved hjælp af programmet MinTomTom støtte. Åbn Stifinder og naviger derefter til mappen "C:\Users\Your_User_Name\AppData\Local\TomTom\HOME3". Dobbeltklik på "prefs.ini" i Notepad eller WordPad og derefter finde den "MUID =" feltet. Værdien MUID er serienummeret på den sidste TomTom enhed tilsluttet din PC. Hvis du har registreret din GPS enhed, kontakte TomTom kundeservice og bede om serienummer.

Bestemmelse af TomTom Model

Åbne siden "hvilken TomTom enhed har jeg?" (link i ressourcer) og skrive de to første bogstaver af serienummeret ind i feltet. Klik på "Find" at vise modellen. Resultatet giver ikke nogen tekniske specifikationer eller funktioner, så brug søgefeltet til højre til at finde mere information om modellen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com