Læder rat snøring instruktioner

July 13

Læder rat snøring instruktioner

Læder rat dækker er noget, som jævnligt skal udskiftes. Bil konservatorer nødt især ofte til at erstatte disse læderbetræk. En professionel erstatning kan dog være meget dyrt. Det er muligt at blonder dækslet til hjulet på din egen for langt mindre omkostninger.

Forsyninger

Ikke for mange forsyninger er nødvendige når snøring et rat cover; men de rigtige forsyninger er vigtigt. Typen af tråd brugt kan gøre forskellen mellem en langvarig hjul og en, der let kommer ud. Voksbehandlet tråd er den bedste streng at bruge, fordi det er robust, modstår vand og er langvarig. Fiskesnøre kan også bruges, men det skære igennem læderet over tid. Regelmæssig tråd er ikke stærk nok til at holde læderet sammen stramt nok. Tråd solgt til syning læder sammen skal bruges hvis det er muligt. En stor stump kanyle bør bruges til at sy stykket sammen. Du kan også bruge en syl til at stikke huller til læder for lettere snøring. Nogle dækker kommer med forborede huller og tråd i sættet.

Procedure

Stitch bruges til blonder læder rat dækker sammen er sildeben søm. Sildeben søm er svært at mestre, men det giver det bedste resultat og også holder materialet sammen stramt uden at lægge for meget pres på læder at forhindre rivning. Start med en knyttede tråd. Træk tråden gennem den venstre side af læder fra undersiden. Træk tråden gennem de modsatte hul. Gå tilbage til den venstre hul, der er allerede gevind og trækker strengen stram. Loop tilbage til højre side og komme op under det andet hul i højre side. Det er den sværeste del. For de resterende masker proceduren er som følger: træk tråd gennem den venstre side fra nedenunder. Gå over til højre og ind i hullet. Træk nål under den resulterende loop og trækker stram. Bruge en dobbelt løkke til at afslutte og binde en knude for at afslutte stranden.

Tips

Befugtning læderet hjælper det strækker bedre til lettere syning. Det kan hjælpe til at bruge en sikkerhedsnål til at holde toppen af det afsnit, som du arbejder med sammen. Hvis maskerne er også synlige for dig, kan du hammer sømmene i hjulet med en gummihammer. Du kan også fastklæbe læder på rattet. En hæklenål er en fantastisk måde at blidt stramme tråde, som du går.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com