Hvordan man laver Surround højttalere Wireless

August 9

Hvordan man laver Surround højttalere Wireless

Selv om trådløse højttalere giver en fuld surround sound lyd-oplevelse for alle dine film og videospil, er ledninger, der løber fra højttalerne til modtageren ikke æstetisk tiltalende. Dette er ikke meget af et problem for de forreste højttalere, som ledningerne er skjult bag underholdningscenter, men for højttalere bagsiden værelset er det bedste at gøre talerne trådløst, så du ikke skal køre kabler på tværs af hele dit værelse.

Instruktioner

• Placer den trådløse sender i nærheden af audiomodtageren. Senderen sender det trådløse audio signal til højttalerne og opretter forbindelse til din receiver.

• Sæt RCA ledningerne ud af den trådløse senderen at løbe ind i speaker connection porte på bagsiden af modtageren. Indsæt disse ledninger i havnene i de højttalere du udskifter (såsom "Bageste venstre" og "Bageste højre").

• Tilslut den trådløse sender til en lokal stikkontakt og Tænd enheden.

• Placer de trådløse højttalere i din ønskede placering. Hvis du erstatter de trådløse baghøjttalere, sæt dem direkte bag din foretrukne visning af staffagefarver. Afhængigt af de højttalere, du bruger, skal du enten batterier til højttalerne eller en stikkontakt til at sætte dem.

• Tænd for højttalerne og surround sound modtageren. Audio automatisk kører gennem senderen og er modtaget af de trådløse højttalere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com