Detaljerne i HP 6830 U.S.

March 19

HP Pavilion 6830 USA er en transportabel arbejdsbog computer lavet af Hewlett-Packard Company. Computeren leveres med en række funktioner til at gøre computeroplevelsen mere produktive, herunder en fjernbetjening til at give præsentationer eller se videoer uden at skulle stå ved siden af computeren.

Fysiske egenskaber

Pavilion 6830 vejer 6.14 lb. Computerens udvendige målinger kommer ind på 10.12 inches lang, 14,05 inches lang og 1,69 inches høj. Skærmen måler 15,4 tommer diagonalt. På grund af computerens størrelse, kan du passe det ind i flere forskellige bæretasker og tasker.

Havne

De fleste brugere vil tilslutte eksterne enheder til Pavilion 6830, og computeren har en række af dem. Computeren har tre USB 2.0-porte til brug med USB-enheder som mus og printere. Computeren har et enkelt Firewire port, muliggør hurtigere overførselshastigheder til backup-drev og andre eksterne enheder. Brugere kan forbinde computeren til en desktop skærm gennem 15-benede VGA-port eller et tv ved hjælp af S-video-port. At lette Internet og netværk connectivity er RJ-11 og RJ-45-porte.

Andre

Computeren bruger en Intel Core 2 Duo T5550 central processing unit, der er normeret til 1,8 GHz og har en 2 MB L2 cache. Computeren leveres med 3,072 megabyte RAM eller hukommelse, men kan opgraderes til så meget som 4 gigabytes til at øge ydeevnen. Computerens harddisk har en kapacitet på 250 GB, giver du plads til programmer og filer, du ønsker at få adgang til på computeren. Computeren leveres med et optisk diskdrev, som er en 8 X DVD-R/RW drev udstyret med HP'S LightScribe etiketudskrivning teknologi.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com