Sådan vedhæfte en Reese Towpower Hitch

February 2

En Reese Towpower Hitch er designet til at passe de fleste typer af køretøjer, herunder personbiler, lette lastbiler, tunge lastbiler, sport utility køretøjer og varevogne. Reese Towpower Hitch er designet således at det kan installeres i et køretøj uanset typen. Dette er på grund af placeringen af hullerne på hitch monteringsbeslag. Hullerne er boret for at matche op med fabrikken huller på køretøjets bageste ramme jernbane.

Instruktioner

• Parkere køretøjet på en flad overflade og sætte parkeringsbremsen.

• Jack op den bageste del af køretøjet, hvis det er nødvendigt og placere jack står under ordentlig støtte peger på begge bageste sider af køretøjet. Sænk køretøjet op på toppen af tribunerne og fjern stikket.

• Pak Reese Towpower Hitch Kit fra boksen og Læs dens betjeningsvejledning. Glide under den bageste del af køretøjet og sørg for, at fabrik boret hullerne på den side af den bageste ramme jernbane passer sammen med huller på den side af rammen hitch. Du kan have til at holde hitch ramme til ramme jernbane med hjælp fra en hjælper til at kontrollere, hvis hullerne passer. Hvis nogle af dem ikke gør det, skal du markere huller med en filt spids markør.

• Indsæt spidsen af markør gennem hullerne på hitch beslag og på den bageste ramme for hvert hul, der ikke passer sammen.

• Bruge et borehoved, der er samme størrelse eller lidt større end hitch ramme montering bolte. Bore huller i køretøjet rammen ved hjælp af en boremaskine monteret med drill bit. Bore lige igennem pen mærker.

• Hold Reese Towpower Hitch op til den bageste ramme og Juster hullerne. Vedhæfte hitch til rammen ved hjælp af den medfølgende monteringsbolte, flade skiver og lås skiver. Montering bolte kommer i to forskellige størrelser. Dem er 5/8-inch bolte og de indre er 1/2-inch bolte. Følg montering bolten mønster i instruktionsbogen til at installere den korrekte størrelse montering bolte til de relevante punkter på valsen beslag.

• Stramme hver montering bolt uret ved hjælp af et ratchet og en sokkel. Brug en tidsubegrænset skruenøgle til at holde nødder stadig mens du strammer monteringsbolte. Når monteringsbolte er stramme, skal du fjerne ratchet og socket og drejningsmoment 1/2-inch montering bolte til 75-fods pounds ved hjælp af en momentnøgle og en sokkel. Drejningsmoment 5/8-inch montering bolte til 100-fods pounds.

• Skub ud fra under køretøjet og indsætte bolden hitch i firkantede slangen i slutningen af hitch beslag. Placer bolden hitch i den ønskede placering i den firkantede rør. Sikre bolden hitch til det firkantede rør. Skubbe en låsestift gennem et af hullerne på toppen af det firkantede rør. Tryk den låsestift ned gennem bolden hitch og ud i bunden af det firkantede rør. Indsæt en sikkerhed lås gennem bunden af låsestift at forhindre låsestift fra falder ud.

Tips & advarsler

  • Hitch kit instruktions manual viser korrekt montering bolten mønster. En flad skive foran hver monteringsbolte, en flad skive foran hver montering bolt møtrik og én stjerneskiven foran hver montering bolt.
  • Sættet leveres også med afstandsstykker at bruge hvis det er nødvendigt for at sikre, at hitch beslaget er lige mod den bageste ramme.
  • Vær meget forsigtig, når du arbejder under et køretøj, der er på jack stande.
  • Sørg for at korrekt drejningsmoment hver montering bolt mod hitch beslag og den bagerste ramme af køretøjet. Hvis ikke, nødder vil bakke ud af bolte og forårsage hitch forsamlingen til at falde ud af køretøjet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com