Hvordan til at kopiere og indsætte to celler i én celle

March 7

Hvordan til at kopiere og indsætte to celler i én celle

Fusionerende flere celler i én kan spare dig tid, i en tilbagevirkende forstand. Processen, kaldes "sammenkæde," gør det muligt at tage flere celler, som du allerede har skrevet oplysninger ind og flette oplysningerne i én enkelt celle uden at miste oplysninger. Mens arten af produktet lyde som bør du være i stand til at kopiere og indsætte fra en celle i mange, at processen kun vil få dig, hovedpine og frustrationer. I stedet kan du bruge en easy formel, der vil kun tage dig et par skridt til master.

Instruktioner

1 Åbn den eksisterende Excel-dokument, hvor du ønsker at flette flere celler i én. Hvis der ikke findes et allerede eksisterende dokument, oprette en ved at sætte de oplysninger, du i én celle til flere.

2 Vælg en celle, hvor du ønsker at indsætte alle oplysninger. Skrive "= ("i formlen, minus anførselstegnene. Dette begynder formlen for fusionerende projektet.

3 Skriv celle navnet på den første celle, du ønsker at flette og derefter indsætte en ampersand og anførselstegn. For eksempel, hvis du fletter celle A1 som en del af dataene, skrive "= sum (A1 &" ". Før du skriver navnet på den næste celle, skal du indsætte et mellemrum efterfulgt af et anførselstegn og en tegnet. Skriv navnet på cellen og derefter ender på samme måde du endte første cellen blok.

4 Indsætte alle oplysninger, som beskrevet i trin 3. Efter sidst cellen blok har været skrevet, tæt parentes. Formlen skal se sådan ud: "sum = (A1 &" "& B1 &" "& C1 &"... "& E1 &") "uden de ydre to anførselstegn. Tryk på "Enter." Dine oplysninger vises i den rækkefølge, du har indsat den.

Tips & advarsler

  • Du kan indsætte navnet på de celle blokke i vilkårlig rækkefølge. Den rækkefølge, du en liste over dem vil bestemme den rækkefølge, dine oplysninger vises i.
  • Indsæt et komma i din formel til at adskille hvert stykke af dataene med en i det endelige produkt. Hver komma skal gå efter det sidste anførselstegn i hver celle Bloknavn.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com