Sådan gendanne slettede SMS-beskeder på en Motorola K1

February 12

Sådan gendanne slettede SMS-beskeder på en Motorola K1

Måske du ved et uheld slettet nogle vigtige tekstbeskeder ud af din Motorola K1 og du har brug desperat at få dem tilbage. Måske har du brug at vide, hvad din teenager er op til og de vil ikke snakke med dig. Hvorom alting er, hentning af slettede beskeder fra din Motorola K1 kan gøres nemt, forudsat at du har de rigtige værktøjer.

Instruktioner

• Få en mobiltelefon SIM (subscriber identity module) læsning enhed. Disse vil gøre det muligt for dig at overføre data fra din telefon til din laptop, hvor det kan læse og selv gendannes i nogle tilfælde. Du kan finde disse på de fleste online spion butikker såsom BrickHouseSecurity.com, SpyAssociates.com og Dekart.com. I 2010 koster de mellem $50-$100.

• Installer softwaren ved at indsætte den CD, der fulgte med din kit i drevet. Følg anvisningerne på skærmen. Derved installeres et program, der vil hente og organisere dataene fra din mobiltelefon.

• Sluk for strømmen på din Motorola K1. Fjern dækslet og tage ud af batteriet og SIM-kortet.

• Indsæt SIM-kortet i læsning enheden og derefter slutte den til computeren via USB-porten.

• Gå til "Start Menu" på din computer og åbne det program, du installerede. Gå til filen og "Hente SMS-beskeder." Alle dine meddelelser vises i et vindue, herunder dem, der er blevet slettet og kan erstattes. De slettede dem vil være markeret med rødt. Hen til genopretter dem. Højreklik på dem og vælg "Genopretter."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com