Hvordan man kan blokere stjerne 60 på din telefon

September 7

Hvordan man kan blokere stjerne 60 på din telefon

Fastnet telefon-udbydere på markedet et opkald, blokering funktion, som du kan bruge til at afvise opkald fra op til seks numre. Den person, der ringer til dig hører en besked, der fortæller ham opkaldet ikke kan fuldføres, og at du har aktiveret funktionen opkald blokering. Systemet vil ikke blokere opkald fra telefonbokse eller mobiltelefoner. Du kan også afvise den sidste opkald modtaget, selv hvis du ikke ved et nummer.

Instruktioner

• Kontakt dit telefonselskab for at bestille servicen.

• Tryk på "*" og derefter "6" og derefter "0" på din fastnet telefon og følg anvisningerne for audio. Hver telefonselskab vil have en lidt anderledes script, men du vil blive bedt om at indtaste de tal, du vil blokere. Så hænge og de opkald i forbindelse med numre du har indtastet vil ikke ringe.

• Slukke hidkalde blokning ved at trykke på "*" og derefter "8" og derefter "0" og derefter følge prompterne. Servicen vil blive midlertidigt deaktiveret.

Tips & advarsler

  • Blokere den sidste opkalds ved at hænge op på telefonen og derefter indtaste den kode, som telefonselskabet gav dig da du tilmeldte dig.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com