Marine affald Tank Installation

July 22

Installation af en marine affald holding tank er en god idé for mange fartøjer. De er også nødvendige for længerevarende bådture, som er stærkt reguleret.

Funktion

Udleder urenset spildevand fra din båd inden for 3 sømil fra kysten er forbudt. Marine spildevand tanke - også kendt som en marine sanitet-enheder er designet til at holde og behandle rå spildevand.

Typer

Findes tre grundlæggende typer af spildevand tanke som reguleres til at opfylde visse krav til bortskaffelse. Tanke, der anvendes i Type I og Type II muskel-og skeletbesvær er designet til at holde spildevand behandles, så det opfylder visse standarder for bakterieindhold og indeholder ingen flydende legemer, så det kan udledes. Type III muskel-og skeletbesvær kræver spildevand tanke, der vil holde spildevand til bortskaffelse tilbage på kysten eller udledes ud over 3-mile grænsen.

Funktioner

Nogle kampvogne kommer med specielle funktioner. For eksempel, nogle tanke er godkendt som mere miljøvenlige, og andre fremme lugt-fri systemer og holdbarhed.

Overvejelser

Den tank du vælger, afhænger af størrelsen af din båd, antallet personer du regelmæssigt har ud for ture, tilgængeligheden af andre faciliteter såsom en marina og tilgængeligheden af pumpe-out faciliteter under din rejse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com