Hvordan du overfører en iTunes-spilleliste fra en PC til en Mac

January 27

Hvordan du overfører en iTunes-spilleliste fra en PC til en Mac

Overfører en afspilningsliste fra Windows-versionen af iTunes på en Mac kan gøres meget lettere ved første "organisering" dit iTunes-musikbibliotek. I "organisere" biblioteket, iTunes flytter musikfiler fra hvor de tilfældigvis at være på din computer og reorganiserer dem af kunstner og album i mappen "iTunes Music", hvilket gør dem meget nemmere at finde. Efter udarbejdelsen af sange og spillelister, skal du overføre dem direkte til Mac via en netværksforbindelse eller et skrivbare medier af en slags, som en CD-R eller ekstern harddisk.

Instruktioner

1 Vælg "Indstillinger" fra menuen "Rediger" og vælg fanen "Avanceret" markere feltet ud for "Hold iTunes Media mappen organiseret" og klik "OK".

2 Vælg "Organiser" fra undermenuen "Bibliotek" i menuen "Filer".

3 Marker afkrydsningsfeltet "Konsolider filer" og klik på "OK". Afhængigt af mængden af indhold i dit iTunes-bibliotek, kan dette tage lang tid.

4 Højreklik på den afspilningsliste, du gerne vil overføre til en Mac, og klik på "Eksportere". Vælg et navn og destination, og klik på "Gem."

5 Kopiere enkelte sange fra deres mapper i mappen "iTunes Media"--i din brugermappe "Musik"--til en flytbar medieenhed; f.eks. CD-R eller ekstern harddisk.

6 Kopier filen playlist XML til en flytbar medieenhed. Når du importerer på Mac, trække alle sangene til iTunes og vælg derefter "Importer spilleliste.." fra menuen "Filer", at markere XML-fil med afspilningslisten.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com