Hvad er Verizon Data pakker?

October 20

Verizon Trådløs datapakker, eller planer, er en del af en kundes serviceaftale, der giver adgang til data, såsom Internet og e-mail, via virksomhedens trådløse netværk. Verizons dataplaner fås med varierende mængder af data, målt i megabytes, der modtages eller sendes fra en trådløs enhed, herunder mobiltelefoner og multimedie-telefoner. Verizon tilbyder separate dataplaner og planer, der kombinerer data, cellulære og meddelelsestjenester.

Enheder

Verizon kræver sine kunder, der bruger 3G smartphones eller MMS-telefoner til at købe en dataaftale. Smartphones kræver en højere dataplan på grund af deres hurtigere processorer og high-end operativsystemer. MMS-telefoner ligner smartphones, men kommer med langsommere processorer, mindre skærme og færre funktioner end smartphones. Verizon kræver ikke dataplaner for funktionen telefoner, mobiltelefoner og andre enheder, der kommer med færre funktioner end en multimedia foretage en opringning. Men ikke obligatorisk, tilbyder Verizon også datapakker til tablet-computere som iPad og netbooks.

Planer

Verizon Trådløs dataplaner er tilgængelige i tre kategorier: enkelte, familie og mobilt bredbånd. Individuelle og familiemæssige planer giver dig mulighed for at kombinere dataadgang med cellulære tale og messaging-tjenester til en nedsat pris. Gæster kan også betaler for dataforbrug på pr. megabyte basis med individuelle og familiemæssige planer. Designet til kunder, der bruger high-end enheder og kræver store mængder data, tilbyder mobile bredbånd planer flere niveauer af dataadgang, som 1, 3 og 10 GB. Pr. gigabyte opkræves betaling for forbrug, der overstiger den månedlige tildeling på bredbånd mobile planer.

Brug

Verizon Wireless tillader sine kunder at overvåge mængden af data, der bruges på ethvert givet tidspunkt ved hjælp af flere metoder, såsom via kundens online konto eller direkte fra mobilenheden. Fra inde i den online debitorkonto, dataforbrug er markeret ved at få vist "Dataforbrug" del af den "Mit brug" side. For at overvåge data skik fra den mobile enhed, skal "My Verizon Mobile" app, tilgængelig fra selskabets hjemmeside, installeres. Opkald "DATA" (3282) fra enhedens telefonen vil også give data skik information.

Diverse

Detaljerede oplysninger og en oversigt over dataforbrug udbydes af Verizon Wireless gennem kundernes online konti eller på papir regninger, hvis valgt at blive modtaget af kunden. Den detaljerede information del af disse rapporter omfatter nedsaettelsens hentede indhold, apps, ringetoner og wallpapers. Kunder, der bruger Android-baserede enheder kan også få adgang til disse oplysninger gennem en widget, der er tilgængelig på Android Marketplace.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com