Sådan Program Remote nøgle Fob for en 2006 Nissan Titan

March 12

Med 305 HK V-8 motor under dens hætte og en robust ramme, kan 2006 Titan trække op til 9.500 pounds. Den base Titan XE har en valgfri fjernbetjening nøglefri indrejse system, men at SE og LE trims havde denne funktion standard. Programmering nøglering for nøglefri indrejse system for 2006 Titan er en forholdsvis enkel opgave.

Ind i registreringstilstand

Registreringstilstand er, hvad hovedsagelig åbner sikkerhedssystem til at modtage nye nøgleringe. Du kan angive denne tilstand, sidde i Titan og Luk alle dørene. Sæt nøglen i tændingen og fjerne det fuldt seks gange inden for 10 sekunder at indtaste registreringstilstand. Risikolamper blinker to gange for at angive indrejse i registreringstilstand. Hvis lysene ikke blinker, skal du gentage dette trin.

Programmering vigtigste fjernbetjening

Når Titan er i registreringstilstand, kan du programmere den vigtigste nøglering ved at indsætte nøglen i tændingen og slå tændingen til positionen "ACC". Tryk på en tast på den nøgle fob én gang for at programmere fob til lastbil. Risikolamper blinker, kontrol af programmeringen.

Programmering ekstra fjernbetjeninger

Program op til fire ekstra nøgleringe af låsning og oplåsning af døre, ved hjælp af førerens magt døren låsekontakt, derefter trykke på en vilkårlig knap på nøglering én gang for hver nøglering. Farerne blinker for at indikere, at fjernbetjeningen er programmeret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com