Sådan oprettes forbindelse til internettet ved hjælp af en T-Mobile Cell Phone

March 29

Sådan oprettes forbindelse til internettet ved hjælp af en T-Mobile Cell Phone

Hver T-ambulant foretage en opringning hos WAP (Wireless applikationer Protocol) og GPRS (General Packet Radio Service) evner har gratis adgang til internettet til visse formål, T-Mobile. Du kan downloade spil, tapet og ringetoner. Du kan også bruge telefonen til at chatte med venner på dine foretrukne instant messenger-program og uploade billeder til din T-mobile-konto.

Instruktioner

• Oprette forbindelse til internettet for at hente Java spil. Tryk på menutasten, derefter den højre pil for at fremhæve "Fun & Apps"-knappen på skærmen, derefter trykke på tasten cirkulære center til at vælge det. Fremhæve "Nye spil" øverst på listen og trykke på tasten center til at oprette forbindelse til et websted på internettet, du kan vælge nye spil.

• Download nye tapet. Tryk på menu-tasten og fremhæve "Få mere." Denne knap er mærket med T-Mobiles varemærke "T." Tryk på tasten center. Fremhæve "Wallpapers" knappen"og tryk på center for at starte browseren. Vælg en tapet på listen.

• Chat med instant messenger. Tryk på menu-tasten og fremhæve ikonet "IM". Vælg "Ny konto" og vælg en onlinemeddelelse program fra listen "IM Provider". Vælg et program, som du allerede har en bruger-ID. Indtast ID og adgangskode til programmet og vente på din telefon til at gemme oplysninger. Vælg dit bruger-ID og tryk på center for at logge på. Vælg en kontaktperson fra din liste til at begynde en samtale via tekst.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com