Sådan gendannes mistede billeder på et C-drev

April 16

Hvis du har nogensinde ved et uheld slettet en af dine billeder ud af dit C-drev, er der ingen grund til at fortvivle. Hvad de fleste mennesker ikke indser er, når en fil af enhver type er slettet, at filen er stadig i computeren. Den virkelig store nyhed er, at du kan gendanne disse filer på din egen, i stedet for betalende computer data recovery eksperter til at gøre arbejdet for dig.

Instruktioner

Sådan gendannes mistede billeder på et C-drev

1 Lukke computeren ned. Oplysninger er lavet skriftlig af computerens operativsystem og indsat i C-drevet. Når dit billede er blevet slettet, vil det snart blive overskrevet. Den bedste måde at undgå en Overskriv den slettede fil er at sørge for, at C-drevet er slået fra.

2 Udnytte en alternativ drev at observere data, f.eks. en ekstern harddisk. Har det installeret i computeren, og Tilslut den til C-drevet du allerede besidder.

3 Købe en kvalitet data opsving program. Et eksempel på dette ville være DataRescue, som er gældende for både Mac OS og Windows.

4 Luk alle programmer på den alternative drev undtagen data opsving program og computerens operativsystem.

5 Brug data opsving program til at hente din tabt billedfil. Følg vejledningen fra programmet.

Tips & advarsler

  • Når du vælger en datagendannelse program, Sørg for at besøge online-fora, der vedrører data opsving. Disse er de steder, hvor du kan forskning og opdage hvilke programmer du bør købe og/eller undgå.
  • Når du tilslutter din alternative drev til computeren, Sørg for at det ikke skjuler oprindelige C-drevet.
  • Når du køber data recovery programmer, pas på, at billig programmer er ikke nær så effektive som dem, der koster flere penge.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com