Caterpillar Minilæssere nå specifikationer

January 21

Caterpillar Minilæssere nå specifikationer

Ligesom mange producenter af udskridning stude tilbyder Caterpillar også en bred vifte af kapacitet og vedhæftede filer for sin alsidige lille maskine. Fra snegle til rendegravere, pensler til spande--kan caterpillars Minilæssere håndtere en bred vifte af applikationer.

Grundlæggende Specs

Caterpillar tilbyder i øjeblikket ni Minilæssere steer modeller. De varierer i størrelse til at opfylde behovene hos alle fra boligejer at den industrielle professional. Den mindste i serien, 216B serie 3, har en nominel driftskapacitet på 1.400 kg. Den største model, 272C, har en nominel driftskapacitet på 3,250 kg.

Når af Model

Best.nr. 216B har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 20 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 51 inches.

Best.nr. 226B har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 20 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 51 inches.

Best.nr. 236B har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 21 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 53 inches.

Best.nr. 242B har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 24 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 48 inches.

Model nr. 246C har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 23,6 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 54,6 tommer.

Model nr. 256C har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 23,6 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 54,6 tommer.

Best.nr. 252B har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 33 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 50 inches.

Model nr. 262C har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 30,7 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 50,5 inches.

Model nr. 272C har en rækkevidde på maksimalt ventilløft og dump af 30.1 inches. Maksimal rækkevidde med arms parallelle er 50 inches.

Andre funktioner

For komfort af operatøren tilbyder Caterpillar en forseglet og trykisoleret cab på sine C-serien for et renere og mere støjsvage arbejdsmiljø. En tilgængelig luft ride sæde og justerbare sæde monterede kontrolelementer på C-serien yderligere øge din komfort over en lang arbejdsdag. Effektivitet er også hjulpet af Caterpillar's design, som omfatter en ride kontrol mulighed. De tilbyder også maskiner, der rider på spor, i stedet for hjul, samt multi terræn loader s at erobre selv de mest krævende miljøer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com