Hvordan at justere kobling i en VW Beetle

December 14

Kobling af din VW Beetle deltager måske ikke, hvor du ønsker, eller koblingspedal reagerer ikke, helt som du ønsker. Heldigvis, disse er spørgsmål du kan tage sig af dig selv. Dog kan koblingen være fortæller dig at der er noget andet foregår der kræver din opmærksomhed.

Instruktioner

• Kontrollere niveauet af kobling væske i VW Beetle. Hvis niveauet er lavt, kan det påvirke den kobling ydeevne. Topping off væsken er en af de enkleste måder at justere VW Beetle kobling. Du vil finde reservoiret placeret bag den reservehjul. Hvis den væske niveau falder igen, skal du se hvis der er en lækage i et reservoir og om nødvendigt erstatte det.

• Justere VW Beetle koblingspedal ved at dreje knop adjuster inde i kabinen af VW Beetle. Test pedal for at se om du kan lide hvor pedalen engagerer. Du kan justere det i begge retninger--enten højere så pedalen engagerer sig tættere til øverst eller lavere, så det engagerer tættere på gulvet.

• Jack bagsiden af VW Beetle, fjerne den venstre baghjul, og kigge efter boliger af transmissionen. Fastgjort til huset er kobling kabel og en møtrik til kablet. Drej denne møtrik for at justere koblingen, og test resultaterne.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com