Hvordan man kommer rundt blokeret sms'er

May 19

Hvordan man kommer rundt blokeret sms'er

Blokere indgående og udgående SMS-beskeder er en funktion, der findes i de fleste mobiltelefon planer. Det betyder, at forældre kan deaktivere sms'e på deres barns telefon bør de beslutter det er nødvendigt. Der er i øjeblikket ingen måde at deaktivere denne funktion, medmindre du kender en brugers konto og adgangskode. Men der er måder at komme rundt om blokerede SMS'er. Ved hjælp af internettet, kan du sende og modtage SMS-beskeder direkte til og fra din computer, i stedet for fra telefonen blokerede.

Instruktioner

• Oprette en e-mail-konto, hvis du ikke allerede har en. Opret en gratis konto med, for eksempel Yahoo eller Gmail.

• Besøg txt2day eller textem. Indtast telefonnummeret på modtageren du ønsker teksten og den e-mail-adresse, du vil have dem til at besvare.

• Skriv din tekst. Klik på "Send besked". Det vil nu blive sendt som en SMS-besked til modtagerens cellphone. De kan svare som normalt, men det vil blive videresendt til din e-mail, ikke din telefon.

Tips & advarsler

  • Alle online sms'e websteder registrerer din computers IP-adresse. Hvis du bruger disse tjenester til at chikanere andre, disse poster kan blive overgivet til politiet og du kan blive udsat for juridiske konsekvenser.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com